Connect with us

Revistateo.ro

locuri-de-munca

Inedit

Locuri de munca noi in marile companii

Comapaniile multinationale sunt in plina dezvoltare si zilnic site-urile de recrutare sunt actualizate cu posturi noi si din ce, in ce mai variate.

BCR are scoase doar in Bucuresti 83 de pozitii libere si cauta urgent oameni. Nici GARANTI BANK nu se lasa mai prejos si are si aceasta banca cateva pozitii in mai multe orase, printre care putem enumera Bucuresti, Constanta sau Sibiu.

Ca de fiecare data Vanzarile conduc la capitolul „Posturi Vacante” site-ul ejobs.ro are peste 5000 de pozitii scoase la concurs, iar pe bestjobs.ro sunt aproape 2000.

Salariile variaza in functie de domeniu si compania la care candidati pentru un post. In functie de pregatirea dumneavoastra si experienta acumulata puteti varia cu sume nete cuprinse intre 1000 si 2000 de lei pentru un post de pozitie entry sau medie. Daca deja depasiti 5 ani de experienta si va orientati pe un post de manangement puteti sari rapid de 2500 de lei pe luna.

Daca va doriti sa aplicati o puteti face pe site-urile mai sus mentionate. Acesta nu este un articol publicitar, ne dorim doar sa va informam de ofertele existente pe piata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top