Connect with us

Revistateo.ro

Lionel Messi a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare cu suspendare

Stiri

Lionel Messi a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare cu suspendare

Lionel Messi, unul din cei mai iubiti fotbalisti din lume, jucator la FC Barcelona, a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare cu suspendare intr-un dosar de frauda fiscala, impreuna cu tatal sau, scrie EL PAIS.

Frauda fiscala despre care au vorbit procurorii spanioli in ultimii ani atinge 4,1 milioane de euro si a fost comisa intre 2007 si 2009. Desi a fost condamnat la inchisoare, avand in vedere ca pedeapsa este cu suspendare, Messi si tatal sau nu vor sta nici macar o zi dupa gratii. Cu toate acestea, sentinta data astazi este o lovitura de imagine clubul FC Barcelona.

Messi a fost audiat in dosarul in care a fost condamnat pe 2 iunie, in capitala Catalunyiei, Barcelona. Messi a sustinut intotdeauna ca nu are legatura cu acuzatiile care i s-au adus deoarece tatal sau se ocupa de chestiunile financiare. „Eu am jucat fotbal, nu am fost la curent cu nimic. (…)

Nu mi s-a explicat niciodata cum sunt gestionate drepturile de imagine. Tot ce stiam era ca semnez cu sponsorii pentru suma X si ca apoi trebuie sa fac reclame cu fotografii si lucruri de genul asta, dar nu stiam nimic despre bani si unde ajungeau”, sustine argentinianul pentru presa iberica.

IMAGINI cu Cristiano Ronaldo la bustul gol: Mișcările care le vor înnebuni pe femei

Cristiano Ronaldo, gest IMPRESIONANT pentru nepalezi

Despre ce e vorba, de fapt, in dosarul lui Messi?

Conform procuraturii spaniole, jucatorul, impreuna cu tatal sau, au avut societati-fantoma din Belize si Uruguay (paradisuri fiscale in anii 2007 si 2009) pentru a eluda fiscul cu referire la sume provenite din drepturile de imagine ale atacantului.

De ce nu face Messi puscarie?

Avand in vedere ca este prima abatere, potrivit Codului Penal spaniol orice pedeapsa mai mica de doi ani este considerata cu suspendare. Daca jucatorul va mai comite vreo infractiune, acesta va intra in puscarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top