Connect with us

Revistateo.ro

Pentru a scăpa de balonare, ai putea consuma o limonadă din castravete, lămâie, mentă, ghimbir și puțină miere. Află cum se prepară.

Naturiste

Limonada care te ajută să scapi de balonare

Dacă balonarea este o problemă pe care au ai, atunci ai putea încerca să consumi limonadă cu ghimbir, mentă, lămâie și castravete. Se prepară ușor. În plus, este răcoritoare. Iată cum se prepară și care sunt beneficiile ingredientelor din care este pregătită.

Limonada care te ajută să scapi de balonare

Balonarea este o problemă pe care multe persoane o au. Nu numai cei care au kilograme în plus au această problemă, ci și persoanele slabe. Pentru a scăpa de balonare, încearcă să consumi limonadă din ghimbir, mentă, lămâie și castravete. Poți adăuga și puțină miere.

În lămâie există acid citric, care ajută la arderea grăsimilor consumate. De asemenea, ajută digestia și împiedică apariția gazelor intestinale. În plus, lămâia îți dă energie și stimulează organismul.

Ghimbirul conține un compus numit ”gingerol” care te ajută să arzi grăsimile. În plus, îmbunătățește tranzitul intestinal și are efecte antiinflamatoare.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla in corpul tau cand bei un pahar cu limonada calda

CITEȘTE ȘI: LIMONADA DE TURMERIC – Reteta si beneficii

Menta ajută digestia și previne apariția bolilor de colon. Este recomandată și persoanelor care au grețuri. Castravetele, un alt ingredient folosit pentru a prepara această limonadă, conține multă apă. Din acest motiv, are efect diuretic și elimină toxinele din corp.

Pentru a pregăti această limonadă ai nevoie de următoarele ingrediente: 1,5 litri de apă, câteva frunze de mentă, o lămâie, un castravete, două lingurițe de miere și două lingurițe de ghimbir proaspăt, dat pe răzătoare.

Înainte de toate, pune la fiert menta în 200 de ml de apă. Când fierbe, lasă infuzia la răcit pentru 5 minute. După aceea, se pregătește sucul de lămâie. Tot ce trebuie să faci este să storci lămâia și să dai pe răzătoare coaja (nu toată). Aceasta se va pune la final în limonadă.

Apoi trebuie să decojești castravetele și să îl pui în blender. Rezultatul obținut se pune peste infuzia de mentă și sucul de lămâie. Se amestecă bine. Amestecul se va pune într-un recipient, peste care se adaugă 1,5 litri de apă. La final se adaugă ghimbirul ras și coaja de lămâie. Se pot adăuga și câteva frunze de mentă.

Limonada poate fi ținută în frigider și poți bea din ea după fiecare masă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top