Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Lidia Fecioru a găsit leacul pentru o boală intimă care afectează multe femei. Se ia o linguriță seara

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a găsit un leac pentru persoanele care suferă de virusul papiloma uman, o afecțiune care poate afecta organele intime.

Lidia Fecioru, leac pentru paraziți

„Am să vă spun un leac pentru paraziții din corp, pentru paraziții intestinali. Toți avem în corp, mai mult sau mai puțin. Există oameni care din cauza paraziților au probleme foarte, foarte mari.

Pot face chisturi parazitare pe intestine, pe creier și așa mai departe. Pe ficat, și așa mai departe. Se pune pelin, cu frunze, cu tulpină și cu rădăcină la un loc și cuișoare. Se dau prin mașina de râșnit cafea, pelinul planta. O tocăm mărunt cu tot cu rădăcină. O putem cumpăra de la plafar.

Praful de cuișoare și praful de pelin trebuie să fie în gramaj egal. Se ia câte o linguriță seara, cu o oră înainte de masă. Se ia seara pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi în organism. Fierea, ficatul, au orele lor de funcționare noaptea.

Se ia o linguriță cu vârf pentru adulți și rasă pentru copii. Acestea sunt plante parazitare. Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare. Se poate lua cu miere sau zahăr de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o lună de zile doza din 3 în 3 zile, ca să fie profilactic.

Să nu uităm că papiloma virus sunt parazitari”, a declarat Lidia Fecioru.

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru a dezvăluit CEL MAI NOU leac pentru pietrele la rinichi: În prima zi…

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfătuiește cum putem să scăpăm de pietrele la rinichi.

Pentru acest leac, avem nevoie de stafide negre și boabe de piper negru. Se desface stafida în două, se bagă boaba de piper și începe să se ia. În prima zi una, în a doua zi, două, a treia zi, trei și tot așa până ajungem la ziua 10 și același număr de boabe. Putem bea apă după ce se mestecă bine.

Lucrul acesta se face în fiecare dimineață pe stomacul gol. Începând cu ziua 11 se iau stafidele în ordine descrescătoare. După cura de 20 de zile, se face o pauză de trei zile.

Leacul miraculos cu gogonele al Lidiei Fecioru! Te scapa de toate varicele!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a mai dezvăluit un leac miraculos la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”.

”Gogoneaua conţine o otravă, în momentul când este verde. De asta nu se recomandă să mâncâm gogonele verzi, crude.

Când punem sarea la murături îi scoate toxicitatea. Se taie gogoneaua în două şi se pune pe zonele unde sunt varicele mici de sânge, formate ca o pânză de păianjen, o dată sau de două ori pe zi, timp de zece zile.

Se ţine pe locul unde sunt vinişoarele aproximativ 2-3 minute.

După ce am ţinut gogoneaua acolo, trebuie obligatoriu să dăm cu o cremă pentru că acea otravă atacă pielea. Nu folosiţi mai mult de zece zile”, a spus Lidia Fecioru.

1 Comment

1 Comment

  1. daniela

    2017-09-11T14:19:12+03:00 at 2017-09-11T14:19:12+03:00

    multumesc pentru toate sfaturile utile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top