Connect with us

Revistateo.ro

Leonardo DiCaprio si iubita acestuia, Nina Agdal, au fost implicati intr-un accident rutier in East Hampton, New York.

Stiri

Leonardo Dicaprio, implicat intr-un accident rutier

Leonardo DiCaprio (41 de ani) si Nina Agdal (24 de ani) au fost implicati intr-un accident de masina. Cei doi se aflau in automobilul lor, marca Range Rover, in East Hampton New York, cand au fost loviti din spate de masina unei femei.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa iubita lui DiCaprio a trait o mare spaima. Fotografii publicatiilor de scandal l-au surprins pe actor in timp ce o imbratisa pe Nina, incercand sa o linisteasca.

Martorii acestui accident spun ca Leonardo DiCaprio s-a asigurat ca iubita sa este in regula inainte sa coboare din masina, dupa care s-a dus sa vada daca cealalta soferita a fost ranita. El a ajutat-o pe aceasta sa iasa din automobil si a stat alaturi de aceasta pana la sosirea echipajelor de interventie, intrucat femeia se afla in stare de soc.

Citeste si: A murit Dale Basescu,

Citeste si: Alex Mica, implicat într-un grav accident de circulaţie pe A1.

Daca masina vedetei de la Hollywood nu a avut foarte mult de suferit, celalalt automobil implicat in accident, un Mini Coooper, a fost grav avariat, fiind nevoie de tractarea acestuia.

dicaprio masina

Masina care a intrat in automobilul lui DiCaprio

dicaprio isi linisteste iubita

Leonardo DIcaprio isi linisteste iubita dupa accidebnt

Leonardo DiCaprio si Nina Agdal au fost vazuti impreuna in public pentru prima data in luna iulie, cand se aflau pe plaja din Malibu, California.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top