Connect with us

Revistateo.ro

Lecţii de viaţă de la femei celebre

Stiri

Lecţii de viaţă de la femei celebre

Lecţii de viaţă de la femei celebre.

1. „Cred că în viaţă sunt întotdeauna pericole. Unii se sperie. Unii oameni nu pot face pasul înainte. Dar alţii, dacă vor să îşi îndeplinescă obiectivele, sunt nevoiţi să meargă înainte. Trebuie să facă pasul” – Citatul îi aparţine celebrei Malala Yousafzai, o activistă pakistaneză, cel mai tânăr laureat al premiului Nobel (17 ani).

2. „Visele sunt draguţe. Dar sunt doar vise. Trecătoare, efemere. Dar visele nu devin realitate doar pentru că le visezi. Munca grea e cea care le transformă din vise în realitate. Munca grea e cea care schimbă lucrurile” –Asta a afirmat la un moment dat Shonda Rhimes. Poate numele nu vă spune nimic, dar cu siguranţă aţi văzut unul dintre serialele al cărui scenariu a fost scris de aceasta – “Grey’s anatomy/Anatomia lui Grey”.

3. „Când te împiedici, rămai încrezător. Când cazi la pamant, ridică-te imediat şi nu asculta pe nimeni care îţi spune că nu poţi sau nu ar trebui să faci asta” – Chiar dacă s-a remarcat iniţial în postura de Prima Doamnă, Hillary Clinton, pe care tocmai am citat-o, a ajuns între timp să se bucure de o popularitate mai mare decât a soţului, fostul preşedinte al S.U.A., Bill Clinton.

4. „Când am fost căzută la pământ, am fost cu inima frântă. Nu ştiam cum o să îmi revin vreodată. Dar am lasat timpul să vindece rănile”. Sandra Bullock a afirmat acest lucru, semn că a fi o actriţă celebră nu e tocmai uşor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top