Connect with us

Revistateo.ro

Latura romantica a presedintelui. Cum si-a cucerit Klaus Iohannis sotia

Stiri

Latura romantica a presedintelui. Cum si-a cucerit Klaus Iohannis sotia

Sobru, manierat, cu un discurs care nu lasa loc de emotii. N-ai fi zis niciodata ca presedintele Klaus Iohannis ar fi facut nebunii din dragoste, insa le-a facut, iar de 27 de ani e cu aceeasi femeie pentru care…

… mergea 60 de kilometri cu bicicleta in fiecare zi ca sa isi vada iubita. Carmen si Klaus Iohannis s-au cunoscut intr-o excursie. Profesoara de engleza din Sibiu a fost cucerita imediat de manierele presedintelui, de felul in care o privea si ii vorbea.

Iohannis s-a inscris inclusiv la o scoala de dans pentru a le impresiona pe tinerele pe care voia sa le cucereasca. Dupa ce a terminat facultatea, fostul primar al Sibiului a fost repartizat ca profesor intr-o localitate la 60 de kilometri de Sibiu.

Din cauza distantei, relatia dintre Carmen si Klaus putea sa se rupa oricand, insa tanarul profesor de la acea vreme a facut tot ce ii statea in putinta pentru a-si vedea iubita. Mergea zilnic 60 de kilometri cu bicicleta ca sa o vada pe Carmen si asta pentru ca masina isi luase abia la 30 de ani.

Cei doi s-au casatorit in 1989, si, pentru ca dragostea era atat de mare, Iohannis a ales sa stea in Romania cu Carmen in loc sa plece in Germania cu parintii sai, o tentatie greu de refuzat la acea vreme.

CELEBRÂND IUBIREA: Povestea de iubire care a dus la nașterea monumentului indian TAJ MAHAL

CELEBRÂND IUBIREA: Mircea Eliade & Maitreyi

„A contat faptul ca sotia mea este romanca. Asta dovedeste ca eu aici ma simt acasa si ca nu fac parte dintr-o elita sau etnie exclusivista si ca fac parte din acest popor”, a spus Iohannis, scrie romaniatv.net.

Cei doi nu au putut sa aiba un copil si au refuzat ideea de a adopta. Totodata, politicianul sustine ca daca ar fi devenit tata nu ar mai fi imbratista vreo cariera politica.

„Nu sunt un tip deloc gelos. Sotia si-ar dori sa stau mai mult acasa, dar intelege care este cerinta momentului si ma incurajeaza. Secretul casniciei fericite este sa iti iubesti partenerul si sa iti doresti sa mergi langa el”, a mai declarat Iohannis.

CELEBRÂND IUBIREA: Scarlett O’Hara și Rhett Butler (Pe aripile vântului)

CELEBRÂND IUBIREA: Ludovic al XVI-lea și Maria Antoaneta – contraexemplul fericirii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top