Connect with us

Revistateo.ro

Larisa Iordache a castigat o medalie de argint la sol

Stiri

Larisa Iordache a castigat o medalie de argint la sol

UPDATE Larisa Iordache a castigat medalie de argint la sol, in cadrul Campionatului Mondial de gimnastica de la Nanning, China. Romanca a mai cucerit o medalie de argint si la individual compus.

Iordache obtinut nota 14.800, dupa ce a executat un exercitiu foarte greu, notat cu 6.3 la dificultate. Romanca, intrata a doua in clasament, a fost pe primul loc, insa a fost detronata de urmatoarea concurenta, americanca Simone Biles.

Clasament final la sol: Simone Biles (SUA) – 15.333, Larisa Iordache (Romania) – 14.800, Aliya Mustafina (Rusia) – 14.733, Mykayla Skinner (SUA) – 14.700, Vanessa Ferrari (Italia) – 14.666, Larrissa Miller (Australia) – 14.233, Erika Fasana (Italia) – 13.900, Claudia Fragapane (Marea Britanie) – 13.100.

In proba de la barna, desfasurata tot duminica, Iordache a avut o ratare, incheind doar pe locul al cincilea.

Romania a incheiat Campionatul Mondial de la Nanning cu 2 medalii, ambele castigate de Larisa Iordache. In finala pe echipe gimnastele au terminat pe locul 4, dupa ce tot Iordache a adus cele mai multe puncte.

––-

Larisa Iordache nu a prins podiumul in finala de la barna, din cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastica de la Nanning, China. Romanca a avut o ratare in timpul exercitiului si a cazut de pe aparat.

Romanca a fost notata cu 14.066, fiindu-i scazut 1 punct pentru caderea de pe aparat. Dupa ce a cazut, Iordache a continuat exercitiul fara eroare. Romanca a avut un exercitiu dificil care o putea propulsa pana pe primul loc daca nu ar fi cazut.

Astfel, Iordache a incheiat competitia pe locul 5, dupa: Simone Biles (15.100 AUR – SUA), Yawen Bai (15.033 ARGINT – China), Aliya Mustafina (14.166 BRONZ – Rusia), Asuka Teramoto (14.100 – Japonia). Yawen este cea ma mica gimnasta din lotul chinez, aflata la inceput de cariera, in timp ce Mustafina a ajuns la 21 de medalii in competitiile majore.

Inaintea romancei au cazut de asemenea alte doua gimnaste, printre care favorita tarii gazda, Jinnan Yao, China avand doua gimnaste in finala. In calificari romanca a fost a doua.

Pentru gimnasta din Romania urmeaza finala de la sol, acolo unde de asemenea are sansa unei medalii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top