Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Marele secret din cariera sportivei Diana Bulimar. De ce s-a dat accidentată

Diana Bulimar a făcut la un moment dat un gest în favoarea Larisei Iordache, iar astăzi ies la iveală o serie de lucruri din culisele sportului românesc.

Diana Bulimar și-a sacrificat cariera pentru Larisa Iordache

Diana a povestit cu ochii în lacrimi la Exatlon, în ediția de aseară, că unul din cele mai dificile momente din cariera ei a fost cel în care trebuia să cedeze în favoarea Larisei Iordache.

Totul s-a întâmplat acum 6 ani, la Jocurile Olimpice de la Londra. Oficial, atunci se știa doar că Larisa o va înlocui pe Diana Bulimar și că Diana s-ar fi accidentat, însă adevărul este altul și astăzi a ieșit la iveală.

„Adevarul este ca saptamana asta a fost un rollercoaster emotional, am avut pareri diferite despre acest show, mi-am dat seama ca este un reality show, mi-am dat seama ca regulile se pot schimba si ca nu este ceva exact, mi-am dat seama ca trebuie sa ma adaptez.

Din saptamana asta, am invatat ca lumea este nedreapta si ca nu conteaza cat muncesti daca este cineva mai bun langa tine ti se poate lua acel dar, iar aici vine comparatia.
Eu am prins o singura Olimpiada, cea de la Londra, in 2012.

CITEȘTE ȘI: S-a aflat adevărul despre ”telefonul” Dianei Bulimar de la Exatlon

Luasem deja o medalie si ma calificasem deja intr-o finala Olimpica. Din fericire sau din pacate, colega mea care era mai buna ca mine era urmatoarea. Si traind in Romania si putand sa se faca singurele schimbari, m-am dus la doctor, sa ma dau accidentata si sa concureze ea in locul meu.

Nu stiam ce sa simt, dintr-o parte eram atacata de sageti…Familia imi era alaturi si trebuia sa isi dea acceptul pentru acel fapt si care nici pana in momentul de fata nu a fost semnat. Parintii mei nu si-au dat acordul.

Colega mea Larisa (n.r. Larisa Iordache) a primit sansa, ma bucur ca a avut acea sansa si a trait ce a trait pe barna. Simteam ca sunt moarta, aveam 14 ani de gimnstica, simteam ca am muncit atatia ani pentru acel moment si mi-a fost luat.

Nu vreau sa rascolesc amintiri, vreau doar sa spun ca sunt impacata cu acea decizie.”, a povestit Diana Bulimar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top