Connect with us

Revistateo.ro

Vreau să am O GRĂMADĂ DE COPII

Inedit

Lady Gaga: „Vreau să am O GRĂMADĂ DE COPII”

Lady Gaga are o relaţie de aproape patru ani cu actorul american Taylor Kinney, iar în luna februarie aceasta îşi anunţa fanii că a fost cerută în căsătorie.

Chiar dacă, protrivit presei internaţionale, nunta celor doi ar urma să aibă loc în 2016, artista a declarat că vrea să devină mamă cât mai repede, iar după kilogramele în plus pe care le-a luat în ultima vreme, am spune că se află pe drumul cel bun.

CITEŞTE ŞI: Gest INCREDIBIL făcut de un concurent la un show de talente

„Este mult mai important pentru ea şi pentru Taylor să-şi clădească o familie decât să aibă o ceremonie”, declara pentru revista Heat o sursă apropiată celor doi îndrăgostiţi.

Tot sursa respectivă a declarat că cei doi vor să-şi unească destinele undeva prin 2016, dar până atunci e rost de copii, mai ales că atât Lady Gaga, cât şi Taylor Kinney îşi doresc o familie numeroasă.

„Taylor are trei fraţi şi i-a plăcut să crească ca parte a unui pachet mare. Lui i-ar plăcea să aibă băieţi, în timp ce Gaga îşi doreşte să aibă fete”, a mai spus sursa citată..

Gaga a şi declarat la un moment dat că îşi doreşte o familie numeroasă şi abia aşteaptă să devină mamă. „De fapt, vreau să am o grămată de copii – mă gândesc la cel puţin trei. Chiar îmi doresc să am o familie şi chiar îmi doresc să-mi educ copiii şi să-i inspir. Să am proprii mei copii ar fi ca şi cum aş avea trei monstruleţi cu mine tot timpul”, a declarat Lady Gaga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top