Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Regina Elisabeta, ÎN DOLIU DE ZIUA SA. Toată lumea vorbește despre asta. S-a întâmplat azi

Regina Elisabeta trece prin momente dificile. Astăzi, 17 iunie, este ziua oficială a Reginei, însă nu este moment de bucurie pentru Majestatea Sa.

Regina Elisabeta, cu lacrimi în ochi de ziua sa

Incendiul care a avut loc zilele trecute în blocul turn din Londra a devastat-o pe regină. Aceasta a adus un omagiu familiilor victimelor alături de soțul ei, Prințul Filip.

17 persoane au murit în incendiul devastator din blocul londonez. Pompierii continuă căutările și se așteaptă la ce este mai rău, scrie Daily Mail.

La locul tragediei a ajuns și Regina Elisabeta. Aceasta a fost însoțită de Prințul William. A vizitat centrul de ajutor deschis într-o sală de sport din vestul Londrei, la mică distanță de locul incendiului.

„Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de acele familii care i-au pierdut pe cei dragi în incendiul de la Grenfell Tower şi de numeroşii oameni aflaţi încă în stare critică în spitale, Prinţul Philip şi cu mine am dori să aducem un omagiu curajului pompierilor şi ofiţerilor altor servicii de urgenţă care şi-au riscat viaţa pentru a-i salva pe alţii”, a declarat Regina la fața locului.

CITEȘTE ȘI: De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. SECRETUL a ieșit la iveală

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a II-a are un sot pe care nu-l scoate in lume. Ce preocupari bizare are acesta

Deși s-a născut pe 21 aprilie, Regina își ține aniversarea astăzi. Data de 17 iunie este data oficială a zilei de naștere a Reginei Elisabeta. Regina a asigurat victimele și familiile acestora că va ține doliu și ba organiza nicio petrecere de ziua sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top