Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

La multi ani tuturor Mariilor! MESAJE SI URARI DE SF. MARIA MARE

La multi ani tuturor Mariilor, Marinelor, Marinilor, Marioarelor si Mariucilor! Iata mai jos cateva mesaje si urari de Sfanta Maria, sms-uri si binecuvantari!

Mesaje de Sfanta Maria. Urari si felicitari de Sf. Maria Mare. Mesaje de Sfanta Maria. Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria! O zi onomastica frumoasa!

SMS-URI SFANTA MARIA MARE. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!La multi ani de ziua numelui!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La multi ani cu ocazia onomasticii

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani de ziua ta!

Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

MESAJE DE SFANTA MARIA. Maria! Da, tu! Esti data in urmarire de catre gasca de prieteni, caci azi e ziua ta si toţi vor sa te ureze şi sa te îmbrăţişeze! Ma alatur si eu lor, sperand ca te vom gasi, dar pana una-alta, iti zic acum: La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate şi sa ţi se îndeplineasca toate dorinţele. La multi ani, Maria!

E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!

Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

CITESTE SI: CE NU AI VOIE SA FACI DE SFANTA MARIA

Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina.

MESAJE SI SMS-URI DE SFANTA MARIA. URARI SI FELICITARI. De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria.

CITESTE SI: ADORMIREA MAICII DOMNULUI: Traditii si obiceiuri

Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

Sursa foto: geaninalisandru.wordpress.com

1 Comment

1 Comment

  1. Teo

    2015-08-15T01:24:00+03:00 at 2015-08-15T01:24:00+03:00

    Cu riscul de a-mi atrage antipatii, mă simt spiritual datoare să vă atrag atenția că de această sărbătoare = Adormirea Maicii Domnului, NU se spune La mulți ani.
    Nu urezi La mulți ani când se comemorează o moarte.
    Pe 8 septembrie de Nașterea Maicii Domnului se spune La mulți ani. Pe 15 august, NU !
    Iar voi faceți cum doriți. Eu mi-am făcut datoria.

    RUGĂCIUNEA ZILEI (în loc de La mulți ani !) =

    Bucură-te; Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei, şi binecuvântat este rodul trupului tău Isus.
    Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top