Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Kate, William și Harry, la mormântul Dianei. Ce a apărut pe piatra funerară

Anul acesta, prințesa Diana ar fi împlinit 56 de ani. Cu această ocazie, membrii familiei regale britanice au pregătit un eveniment special.

Prințul William și soția acestuia, Kate, împreună cu Prințul Harry urmează să participe la un eveniment privat organizat la mormântul Dianei.

Ce a apărut la mormântul Dianei

Evenimentul este dedicat celei de-a 56-a aniversare a prințesei inimilor. Cei doi copii ai celei mai iubite figuri din istoria regalității au comandat o statuie cu figura mamei lor, care va fi expusă în grădinile publice ale Palatului.

Ceremonia are loc cu două luni înainte de împlinirea celor 20 de ani de la cumplita dispariție dintre noi a Dianei. La ceremonie nu vor participa Charles și Camilla, întrucât cei doi au o vizită-turneu în Canada, notează The Mirror.

La mormântul Dianei, spun jurnaliștii britanici, au apărut numeroase flori, iar locul este curățat zi de zi de personalul angajat de fiii prințesei.

În urmă cu ceva timp, la mormânt a putut fi zărit un porumbel gri, semn că prințesa vrea să comunice că este bine, conform superstițiilor britanice.

CITEȘTE ȘI: Cine este cu adevărat Camilla Parker, femeia care a înlocuit-o pe Prințesa Diana în inima lui Charles

CITEȘTE ȘI: Ducesa Kate Middleton, diagnosticată cu boala de care suferea Prințesa Diana. Care sunt simptomele

Ceremonia va fi oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. „Ceremonia, ce va avea loc de ziua de naștere a Prințesei, va fi condusă de Arhiepiscopul de Canterbury și va participa familia ei.

Evenimentul are loc la doar două luni de la tragica sa moarte”, se arată un comunicat de la Palatul Kensighton.

1 Comment

1 Comment

  1. Las-o'n pOrumbel

    2017-06-29T19:08:43+03:00 at 2017-06-29T19:08:43+03:00

    Senzational, soc…ce-a mai vazuta floare, Chiar si dupa brexit a fost peezdah tziganchii…sa fie semi de multiculturalitate sau mister???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top