Connect with us

Revistateo.ro

Karym si Mellina lanseaze pe 19 ianuarie single-ul "Anonim"

Stil de viata

Karym si Mellina lanseaza videoclipul piesei „Anonim”

Karym si Mellina, doi artisti talentati, se pregatesc sa lanseze primul lor single impreuna, intitulat „Anonim”. Piesa este produsa de Madalina Dumitru (Mellina), iar mix si masterul a fost realizat de DOMG.

Melodia spune povestea a doi indragostiti care la inceput erau foarte fericiti impreuna, insa din cauza lipsei de comunicare, relatia s-a racit.

Mesajul piesei este ilustrat perfect printr-un videoclip pe care Karym si Mellina l-au filmat de curând. Videoclipul a fost regizat de Anthony Icuagu si va fi lansat pe CatMusic.

Piesa „Anonim” va fi lansata joi, 19 ianuarie

Cei care doresc sa participe la lansarea single-ului „Anonim” sunt asteptati, joi, 19 ianuarie, la ora 22:00, in Club Bound din Bucuresti. La acest super eveniment de lansare vor fi prezenti mai multi artisti din industria muzicala romaneasca.

Citeste si: Drumul cantecului, de la Maria la Angela

Mellina a devenit cunoscuta publicului dupa ce a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale cu single-ul de debut, „Poza de album”, realizat in colaborare cu Vescan. Cantareata a mai bifat colaborari cu Bere Gratis, JerryCo si TWO.

Karym este unul dintre cei mai noi artisti de pe piata muzicala din Romania. Inca de la debut, el s-a bucurat de sustinerea unor artisti de renume din România, precum Celia sau Andreea Antonescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top