Connect with us

Revistateo.ro

A murit tatăl lui Karym

Stiri

A murit tatăl lui Karym

Durere fără margini pentru unul dintre cântăreții din România. A murit tatăl lui Karym. Află detaliile despre nefericitul eveninment.

A murit tatăl lui Karym

Karym a fost cel care a dat vestea pe una dintre rețelele de socializare. A postat o imagine de doliu. De asemenea, a postat și un text emoționant prin care anunța pierderea suferită!

A anunțat că tatăl lui a murit după o sufeință îndelungată. Cântărețul și-a exprimat sentimentele puternice pe care le are pentru părintele său. Mai jos vei vedea mesajul emoționant.

„Astăzi, după o lungă suferință, ți-ai găsit liniștea! Să te odihnești în pace tată! Te iubesc!”, au fost cuvintele scrise de Karym pe contul să de pe o rețea de socializare.

Tatăl artistului suferea de mai mult timp din cauza unei boli grave. Cântărețul a fost mereu alături de tatăl lui.

https://teotrandafir.com/actual/ionela-prodan-a-murit-185671/

”Îmi este foarte greu. A trebuit să iau decizii dureroase în ceea ce privește starea lui de sănătate. Sper că am luat deciziile corecte, sunt decizii cerebrale, emoțional sunt îngenuncheat.

Dacă aș fi luat decizii cu inima, cu sufletul, aș fi fost egoist și aș fi făcut mai mult rău. Sper că am luat deciziile corecte atât pentru el cât și pentru mama, ea este distrusă. Sunt cel mai mare băiat dintre copii, nu o am alături decât pe sora mea mai mică, din 5 copii pe care i-au crescut părinții mei, în aceste momente”, este ceea ce spunea Karym cu ceva timp în urmă.

https://teotrandafir.com/actualitate/a-murit-ciclistul-jeroen-goeleven-la-doar-25-de-ani-188606/

Karym a început să devină cunoscut după lansarea piesei ”Anonim” alături de Mellina. Ulterior, la sfârșitul anului trecut, artistul a lansat piesa ”La două capete” alături de Celia.

Acum, artitul trece prin momente dificile după ce tatăl lui s-a stins din viață. A dat vestea tristă pe o rețea de socializare, unde a postat și un mesaj încărcat de emoție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top