Connect with us

Revistateo.ro

John Travolta sare în apărarea scientologiei

Inedit

John Travolta sare în apărarea scientologiei

Travolta spune că, în ciuda faptului că nu a vizionat documentarul, a aflat că acesta aduce numeroase acuze cultului din care și el face parte de mai bine de 40 de ani, informează hollywoodreporter.com.

„Nu am trăit niciuna dintre experienţele negative prezentate acolo, aşadar, de ce aş spune ceva care nu ar fi adevărat din punctul meu de vedere?”, a declarat John Travolta pentru The Tampa Bay Times. „Nu ar avea niciun sens şi îmi imaginez că nici pentru Tom Cruise”, a mai adăugat actorul.

CITEȘTE ȘI: Tom Hardy vrea să joace în alte trei părți din Mad Max

Mai mult, Travolta a declarat că scientologia l-a ajuta foarte mult pe plan personal, mai ales după pierderea fiului său Jett în 2009.

„Am trecut prin furtuni care păreau insurmontabile. Scientologia a fost atât de frumoasă pentru mine, încât nici nu-mi pot imagina că aş putea să o atac vreodată”, a continuat Travolta.

În ciuda declarațiilor starului de la Hollywood, cei care au realizat documentarul spun că actorul a fost forțat de liderii cultului să iasă în presă și să facă astfel de afirmații.

„Going Clear: Scientology and the Prison of Belief”, lansat pe 16 martie, afirmă că liderul scientologiei, L. Ron Hubbard, a creat acest cult doar pentru a-și promova cărțile și a crește numărul vânzărilor, dar și că angajații organizației sunt plătiți cu sume derizorii, cu valori cuprinse între 6 și 40 de cenți pe oră. După cum era de așteptat, reprezentanții scientologiei au negat astfel de afirmaii promovate de documentarul în cauză.

Cultul scientologic a fost fondat de către Lafayette Ron Hubbard (1911 – 1986), care spunea că oamenii sunt de fapt urmele unei civilizații extraterestre străvechi. Religia nu este una pentru mase, ci pentru cercurile selecte, asta pentru că adepții trebuie să plătească sume imense de bani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top