Connect with us

Revistateo.ro

Jessica Williams, mamica alergica la copilul din pantece

Inedit

Jessica Williams, mamica alergica la copilul din pantece

Jessica Williams si-a dorit dintotdeauna sa devina mama. Isi imagina toate etapele sarcinii, fiecare moment pe care avea sa il petreaca alaturi de bebelusul ei.

Ca orice femeie, avea si temeri. Nu stia daca se va descurca atunci cand micutul va raci pentru prima oara, se gandea cu groaza daca va sti cum sa il spele, sa ii schimbe scutecele. Cu toate acestea, entuziasmul ei ii dadea curaj ca totul va fi bine.

Jessica l-a cunoscut pe Dan in septembrie 2014. Formau cuplul perfect, iar urmatorul pas dupa casatoria era un copil. In ianuarie 2016 au aflat ca vor deveni parinti.

In primele 3 luni de sarcina, Jessica avea simptomele obisnuite oricarei gravide, asta pana sa intre in a 4-a luna de sarcina. Pe burtica i-au aparut niste semne rosii care semanau cu vergeturile. A mers de urgenta la medic si a descoperit ca era alergica la bebelusul pe care il purta in cantece.

Din cauza alergiei, sarcina a fost una dificila. Sangera des si era nevoita sa urmeze un tratament medicamentos care ii punea viata in pericol bebelusului. In cele din urma, Jessica a nascut, iar fetita ei, Ivy, este perfect sanatoasa. Astazi, la 6 luni, Jessica se bucura din plin de minunea care a rasarit in viata ei.

„Simteam ca si cum fetita mea nenascuta voia sa ma omoare”

Jessica si fetita ei, Ivy

„Simteam ca si cum fetita mea nenascuta voia sa ma omoare. Nu puteam dormi noptile. Cand am nascut-o si am vazut ca e sanatoasa, in ciuda sarcinii cu greutati, am inceput sa zambesc din nou, sa fiu fericita”, a declarat mamica pentru mirror.co.uk.

CITESTE SI: Alexis Bartlett, fetita care a surprins lumea medicala

CITESTE SI: O fetita s-a nascut cu inima in afara pieptului. Cum a reusit sa supravietuiasca?

Daca sotul nu ii era aproape, Jessica n-ar fi crezut ca va depasi cu bine aceasta etapa din viata ei, a mai declarat pentru aceeasi publicatie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top