Connect with us

Revistateo.ro

Iulia Vantur a facut furori in India. A cantat in fata multimii

Stiri

Iulia Vantur a facut furori in India. A cantat in fata multimii

Presa care zvonea ca Iulia Vantur se reprofileaza a avut dreptate. Prezentatoarea tv a aparut recent pe o scena din India, unde a performat alaturi de alti cantareti si dansatori. Este prima melodie cu care vedeta se poate mandri.

Asa cum era de asteptat, au aparut si comentariile rautacioase. Iulia, insa, a facut fata cu brio emotiilor si a oferit un spectacol de zile mari. Aceasta a fost invitata speciala in cadrul premiilor Stardust Awards 2016.

Publicul a apostrofat-o

Publicul din India nu a fost incantat de prestatia vedetei, cu toate ca romanca noastra a depus eforturi uriase pentru a-i iesi showul. „Asta e limita. Cine este ea sa performeze, cand sunt atat de multi?”, a scris cineva pe Instagram, unde a aparut videoclipul cu vedeta.

„M-am uitat de multe ori, doar ca sa rad de ea”, a scris altcineva. Iulia Vantur a facut tot mai des vizite in India, acolo unde l-a cunoscut pe actorul bollywoodian Salman Khan.

@vanturiulia dances to @beingsalmankhan's songs at the #stardustawards 2016… . . . . . . #instavideo #iuliavantur #salmankhan #sansuistardustawards #stardustawards2016 #l4l #f4f #igers

A video posted by BollywoodLife (@ibollywoodlife) on

Salman Khan a declarat recent, intr-un interviu, ca este singur si confuz. Presa a vehiculat ca Iulia Vantur si actorul indian nu mai sunt impreuna.

CITESTE SI: Salman Khan: „Sunt singur si confuz”

Marturisirile facute de celebrul actor au intarit ideea despartirii, desi cei doi faceau planuri sa se casatoreasca. Presa tabloida a notat inclusiv ca Iulia ar fi trecut sau avea de gand sa treaca la religia hindusa pentru iubitul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top