Connect with us

Revistateo.ro

Iubitul ei a ascuns un mesaj secret in scrisorile pe care i le trimitea. doi ani mai tarziu a aflat despre ce era vorba si nu ii venea sa creada.

Inedit

Iubitul ei a ascuns un mesaj secret in scrisorile de dragoste pe care i le-a trimis. Doi ani mai tarziu, a aflat despre ce era vorba

Tim Chee si Candice au fost prieteni mai multi ani, pana cand, in 2013, relatia lor s-a schimbat si au devenit un cuplu. De atunci, au inceput sa isi trimita scrisori de dragoste. Apoi, intr-o zi din 2015, barbatul a susprins-o pe iubita lui cu o excursie. Au mers pe Insula Hamilton pentru un picnic in locul in care a avut loc prima lor intalnire. Femeia nu stia ce surpriza o asteapta si ce rol vor juca scrisorile de dragoste pe care iubitul ei i le-a scris de-a lungul timpului.

Care era mesajul secret din scrisorile de dragoste primite de la iubitul ei

Mai jos vei gasi traducerea povestii pe care a spus-o femeia ce a fost surprinsa de mesajul secret din scrisorile iubitului ei.

„Totul a inceput cu o vacanta surpriza pe Insula Hamilton, apoi un picnic surpriza in Golful Watson (locul in care a avut loc prima noastra intalnire). Apoi au aparut scrisorile. Motivul intregii povesti este acela ca sunt greu de surprins (cumva imi dau seama foarte usor ce se intampla!). Iar Tim a vrut sa ma surprinda cand a avut loc cererea in casatorie.

Eu si Tim mereu ne-am scris scrisori de dragoste pentru a ne exprima sentimentele. Nu pentru ca eram departe unul de celalalt. Dar voiam sa ne asternem sentimentele pe hartie pentru a avea amintiri tangibile la care sa ne intoarcem candva. Nu stiam ca aceste scrisori care imi erau adresate fusesera planuite inca de cand am inceput sa formam un cuplu.

M-am trezit in dimineata zilei de 16 decembrie cu o scrisoare langa mine. Mi se cerea sa ma imbrac si sa ies cand sunt pregatita. Imediat ce am deschis usa, am gasit petale de trandafiri si lumanari peste tot. Inima imi batea foarte tare si stiam ce urmeaza.

„Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale pe sotul meu”

M-a intampinat cu un zambet in timp ce coboram scarile. Am mers in sufragerie si a pus pe masa toate scrisorile pe care l-e ascris pentru mine. Le-am citit pe fiecare si ne-am amintit unele lucruri care s-au intamplat pe parcursul perioadei in care am fost impreuna. Dupa ce le-am citit, a aranjat cu grija scrisorile si mi-a cerut sa ma uit. Literele cu care incepeau scrisorile formau intrebarea „Will you marry me?” („Vrei sa te casatoresti cu mine?”).

Iubitul ei a ascuns un mesaj secret in scrisorile pe care i le trimitea. doi ani mai tarziu a aflat despre ce era vorba si nu ii venea sa creada.

Iubitul ei a ascuns un mesaj secret in scrisorile de dragoste pe care i le-a trimis. Doi ani mai tarziu, a aflat despre ce era vorba

Am izbucnit imediat in lacrimi de fericire pentru ca mintea mea nu putea intelege cum poate cineva sa ma iubeasca atat de mult. O persoana atat de sincera, atenta si romantica. Prima scrisoare a fost compusa la mai putin de o saptamana de cat am inceput sa formam un cuplu. Ceea ce insemna ca a stiut de la inceputul relatiei ca vom ajunge in acel punct in care eram atunci.

Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale pe sotul meu. Ca sa ma protejeze si sa ma iubeasca asa cum face el.”

In octombrie 2016, cei doi s-au casatprit in Sydney, Australia.

Sursa fotografii: inspiremore.com

Articole pe aceeasi tema:

La 9 ani de la nunta au gasit un cadou nedesfacut, care le-a salvat relatia

O sotie a pastrat un secret in dulapul din dormitor timp de 50 de ani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top