Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

IUBITE DE ROMANIA: Catrinel Menghia, tanara frumoasa si modesta care a ingenuncheat lumea modei

IUBITE DE ROMANIA. Catrinel Menghia era o simpla tanara din Iasi, cand, la 15 ani, un localnic a oprit-o si i-a spus: „Nu te-ai gandi sa te faci model? Ai fi foarte buna pentru asta”. La acea vreme, manechinul credea ca acea persoana care a oprit-o pe strada face glume proaste.

Destinul insa i-a dat dreptate localnicului care astazi cu siguranta o admira pe romanca ce a pus la picioarele ei Italia si, mai nou, Statele Unite ale Americii.

Nascuta pe 1 octombrie 1985 la Iasi, Catrinel Menghia este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar despre faptul ca imaginea ei a facut cunoscuta Romania in strainatate nu mai incape vorba.

Menghia a pozat de-a lungul vremii pentru o serie de reviste de renume precum FHM, Maxim sau Sports Illustrated plus o serie de reviste de moda.

A fost descoperita la doar 16 ani de Liviu Ionescu, directorul de atunci al agentiei de fotomodele MRA, una din cele mai prolifice din tara.

Catrinel imparte succesul impreuna cu sora ei, Lorena Menghia, o cunoscuta sportiva care traieste acum in Statele Unite ale Americii.

Catrinel Menghia, cea mai frumoasa romanca de la Milano, si-a inceput timpuriu viata amoroasa, relatia ei cu Razvan Fodor fiind una dintre cele mai notorii din showbiz (ea avea atunci 16 ani, iar el 26)

Lumea modei si aspiratiile noi ale focoasei iesence au despartit-o de fostul solist al trupei Krypton. Mutata la Milano, Menghia cunostea un nou barbat care ii oferea sprijinul emotional necesar pentru a merge mai departe in ceea ce si-a propus: fotbalistul Massimo Brambatti.

Menghia locuieste acum in New York, acolo unde este membru al agentiei IMG Models (agentie care le-a facut celebre pe Gisele Bundchen, Kate Moss, Tyra Banks sau Heidi Klum, printre alte nume sonore).

Catrinel Menghia este mai mult decat imaginea unor firme celebre. Aceasta sustine ca, daca nu era fotomodel, si-ar fi dorit sa fie o atleta de mare performanta.

Vedeta spune ca mai are aproximativ 10 ani in care mai poate face lucruri frumoase in lumea modei, caci, in industria de reclame unde este activa, majoritatea fotomodelelor ies de pe piata la 40 de ani (ea are acum 30).

Aceasta are insa foarte mare incredere ca a ei cariera nu se va sfarsi asa de repede si asta deoarece sustine ca totul depinde de cum iti organizezi munca.

Primul contract important din cariera ei a fost cel semnat cu Giorgio Armani. Catrinel Menghia a realizat o serie de campanii pentru firme de lenjerie (Lise Charmel, 2005, de exemplu).


Intr-o reclama la Digi Mobil Italia

Primul contract important l-a semnat cu Giorgio Armani. In prezent, locuieste la Milano, unde este casatorita cu impresarul italian de fotbal Massimo Brambatti.

A realizat numeroase campanii pentru firme de lenjerie (Lise Charmel, în 2005), a apărut pe copertele unor importante reviste internaţionale („ Sport Illustrated”) şi a fost imaginea a numeroase campanii publicitare.

Ti-a placut povestea Madalinei Ghenea? Aici gasesti colectia completa „IUBITE DE ROMANIA”

Sursa foto: Facebook Catrinel Menghia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top