Connect with us

Revistateo.ro

Gina Chirila

Inedit

Iubita lui Bogdan Vladau, TRUCURI pentru un corp perfect

„Fotomodelul cu chip angelic” – asa cum este cunoscuta Gina Chirila in lumea modellingului, ne dezvaluie care sunt secretele sale de a fi in forma tot timpul. Sport, controlul dietei si … psihic puternic.

Gina Chirila, femeia care va deveni sotia lui Bogdan Vladau in aceasta vara, a reusit sa intre in topul celor 100 de femei sexy din lume, ocupand locul 16 printre celebritati ca Rihanna sau Mila Kunis.

Fotomodel de succes, viata Ginei se imparte intre shootinguri foto si contracte in strainatate. Pentru asta, iubita lui Bogdan Vladau trebuie sa arate perfect tot timpul. Iata care sunt secretele perfectiunii, in opinia Ginei.

Gina Chirila

Gina Chirila

Gina Chirila – In primul rand un corp sanatos cere o alimentatie pe masura, asta inseamna ca incerc sa evit mancarurile cu un continut ridicat de grasimi, excesul de sare (sarea ajuta la formarea celulitei, dusmanul cel mai mare al unui model din punctul meu de vedere).

CITESTE SI:Cum s-au imbracat vedetele la Globurile de Aur 2016
CITESTE SI:Castigatori Globurile de Aur 2016 – Lady Gaga, Leonardo DiCaprio, Brie Larson au primit trofee

Gina Chirila

Gina Chirila

Gina Chirila – De obicei merg la sala, Bogdan Vladau fiind si antrenorul meu (avand acreditare in domeniu) care are grija sa fac exercitiile in cel mai corect mod. In mare parte a timpului imi lucrez zona abdomenului, picioarele si fesieri. Iar atunci cand nu ajung la sala fac exercitiile acasa, cele pe care deja le-am invatat si cateodata folosesc si tutorialele pe YouTube .
Nu trebuie sa neglijam insa psihicul,  care este foarte important pentru un corp sanatos.
Gina Chirila

Gina Chirila

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top