Connect with us

Revistateo.ro

Irinel Columbeanu isi calca pe inima si o duce pe Irinuca in America, la mama ei

Stiri

Irinel Columbeanu isi calca pe inima si o duce pe Irinuca in America, la mama ei

Irinel Columbeanu a luat o decizie de ultima ora avand in vedere ca Monica Gabor nu a mai ajuns in Romania sa se vada cu fetita ei, Irinuca. Omul de afaceri si-a calcat pe inima, a renuntat la orgoliu si le-a adus la cunostinta urmaritorilor si prietenilor sai de pe Facebook decizia pe care a luat-o in legatura cu relatia dintre Monica si Irinuca.

In ultima vreme au existat numeroase speculatii legate de o posibila vizita a Irinucai in America, la mama sa. Irinel s-a aratat impotriva unei astfel de calatorii, insa, in cele din urma, taticul Irinucai a decis sa mearga impreuna cu fetita sa in Los Angeles, acolo unde Monica Gabor isi traieste viata dupa divort.

Irinel va petrece doua saptamani in America impreuna cu fetita sa, acesta fiind cel mai frumos cadou pe care il putea face micutei. „IN DRUM SPRE AMERICA. Vizita Irinei si a mea la Los Angeles a fost aleasa de catre mama ei si o sa dureze 2 saptamani, incepand de azi.

MONICA GABOR TREBUIA SA VINA IN ROMANIA. CUVINTELE EMOTIONANTE ALE MICUTEI DESPRE MAMA EI

Monica Columbeanu – Imi doresc sa fiu independenta financiar

Marturisesc, personal plec in aceasta dimineata cu inima stransa, dar totodata pentru Irina plina de dragoste si mai ales de respect fata de golul dinlauntrul propriei ei inimioare, ce merita (pentru fericirea ei, cu orice pret, risc calculat si/sau sacrificiu personal, dar cu spada in mana…) astamparat cumva…

Ma rog la Dumnezeu ca pe noi toti sa ne ajute, stiind ca numai El stie cel mai bine cum!”, a scris afaceristul pe pagina personala de Facebook.

Irinel-Columbeanu-isi-calca-pe-inima-si-o-duce-pe-Irinuca-in-America,-la-mama-ei-1

Irinuca s-a plans in ultima vreme ca ii este tare dor de mama ei, care nu a venit de Craciun in Romania asa cum a promis. In sfarsit, dupa o luna perioada, cele doua se vor reintalni la Los Angeles. Irinuca are emotii foarte mari, iar Irinel va sta tot timpul aproape de fetita sa.

1 Comment

1 Comment

  1. vaideanu lidia

    2016-07-08T22:41:40+03:00 at 2016-07-08T22:41:40+03:00

    Bravo domnule,desi nu te cunosc,sunt plecata de multi ani din romania,te apreciez ptr sacrificiul facut ptr fetita ta!iubirea ptr ea e mai presus de irgoliul personal!asta e de apreciat!trist ca fosta wotia nu va apreciat calitatile rare pe care putini barbati le au!inca o data felicitari,viata lunga si sa fiti alaturi de a mica pe tot parcursul vietii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top