Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ipoteză ȘOCANTĂ despre moartea lui BB King: Abia acum s-a aflat!

Pe 15 mai, lumea afla cu stupoare că BB King a părăsit scena vieții, la 89 de ani. Acesta a murit din cauza diabetului de care suferea de ani de zile, însă copiii legendarului artist vin astăzi cu o ipoteză uluitoare: tatăl lor a fost otrăvit de asistente.

Karen Williams și Patty King, cele două fiice ale cântărețului, sunt convinse că tatăl lor a fost otrăvit și nu a murit din cauza diabetului, așa cum se arată în fișa decesului. Medicii au realizat o autopsie duminica trecută iar rezultatele acesteia vor fi publicate abia peste 8 luni, îndoiala privind cauza morții regelui muzicii blues fiind menținută în aer. Avocatul artistului, în schimb, consideră că fiicele acestuia aduc niște acuzații ridicole.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA EUROVISION: PE CE LOC AR TERMINA ACUM ROMÂNIA
În anii ’80 artistul a fost diagnosticat cu diabet de tip 2. În prima jumătate a lunii aprilie el a fost internat la o clinică de specialitatea din Las Vegas, deoarece se lupta cu deshidratarea – o problemă des întâlnită la diabetici.

În luna mai B.B: King a postat un mesaj pentru fanii de pe Facebook, aducându-le la cunoștință că se simte bine și se află acasă, unde primește îngrijiri medicale.

Anul trecut, în luna octombrie, B. B. King și-a anulat 8 concerte din cauza problemelor de sănătate. În ciuda vârste înaintate el continua să cânte și să bucure sufletul a milioane de fani, însă starea sa de sănătate nu era una bună. În urma unui spectacol la House of Blues din Chicago, B.B. King a căzut de pe scenă, iar în aprilie 2014 a avut o reprezentație bizară din cauza faptului că a uitat să ia un medicament important.

Artistul american căruia i se mai spune și Regele blues-ului a fost născut în Mississippi și și-a început cariera muzicală în 1947. De-a lungul anilor a devenit extrem de popular și apreciat pe plan internațional, fiind recompensat cu peste 15 premii Grammy. Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără „Every Day I Have The Blues” şi „The Thrill Is Gone”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top