Connect with us

Revistateo.ro

usturoiul

Stiri

Invata sa cureti usturoiul ca un MAESTRU!

Daca si tie iti place sa il mananci, dar urasti sa il cureti, afla ca exista cateva trucuri simple cu ajutorul carora sa decojesti usturoiul ca un profesionist!

Usturoiul este folosit din cele mai vechi timpuri pentru a gati, dar si pentru a vindeca afectiuni, fiind un remediu naturist la indemana oricui.

Daca pana acum decojirea lui iti dadea batai de cap, afla ca usturoiul poate fi curatat cu usurinta, daca urmezi instructiunile maestrilor.

Invata din filmuletul de mai jos cum sa il decojesti in mai putin de 10 secunde: pui cateii de usturoi intr-un vas si il scuturi pana cand se desprind toate cojile.

Dupa ce vei fi invatat sa il cureti si sa il tai in doar cateva minute, vei dori sa pui usturoiul in toate felurile de mancare.

Adevarul este ca nu ai gresi cu nimic, deoarece are nenumarate beneficii, in special in acest sezon in care suntem predispusi la afectiuni respiratorii si infectii.

CITESTE SI: 5 secrete de bucatarie care te vor face sa IUBESTI gatitul

CITESTE SI: Șamponul cu usturoi oprește căderea părului. Iată cum trebuie să îl folosești!

Acum ca stii cum sa il decojesti imediat, invata si cum sa tai marunt usturoiul exact cum fac maestrii bucatari. Viata ta in bucatarie va fi mult mai usoara de acum inainte. Ia un cutit, urmareste materialul, exerseaza si vei deveni un profesionist in bucatarie.

Tine cont de faptul ca usturoiul este un puternic antibiotic natural, care lupta impotriva recelii si a gripei. Pune-l peste diverse tipuri de carne si legume, pregateste-l sub forma de mujdei si profita de toate beneficiile lui.

Usturoiul este foarte bogat in germaniu si seleniu, care protejeaza inima si imbunatatesc circulatia sangelui, avand ca efect reducerea riscului de a se forma cheaguri periculoase. In plus, reduce tensiunea si scade colesterolul .

Usturoiul este un remediu naturist pentru diabet caci scade glicemia, insa poate fi folosit doar ca adjuvant – NU INLOCUIESTE MEDICAMENTELE. Ai grija, caci nu e bine sa il consumi fara acordul medicului!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top