Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

ÎNTREBAREA DE JOI: Bărbați cu burtă sau fără burtă?

Ți-ai dori să ai un iubit cu burtă? Cât de mult contează aspectul fizic atunci când îți alegi un partener? Înainte de a răspunde la ÎNTREBAREA DE JOI, află care sunt motivele pentru care femeile ar refuza sau ar accepta un bărbat burtos în viața lor plus datele unui studiu interesant.

Preferi bărbații cu burtă sau fără burtă? Multe femei vor răspunde prompt că acceptă doar pătrățele în viața lor, altele vor pune accent pe caracterul acelui bărbat înainte de forma corpului său.

CITEȘTE ȘI: ÎNTREBAREA DE JOI ANTERIOARĂ – POT FI DOAR PRIETENI UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE?
De ce ar refuza o femeie un bărbat cu burtă:

1. Poate deveni incomod în pat, furând prea mult spațiu. Femeile nu se simt foarte bine atunci când partenerul le fură plapumă sau se întind atât de tare încât se înghesuie pe marginea patului. Somnul devine dificil iar irascibilitatea de dimineață poate pune capăt oricărei relații.

2. Transpiră mai des. Întrucât au mai multă grăsime, bărbații cu burtă pot deveni un factor incomodant și pentru nasul fin al unei femei. Acest aspect trebuie luat în calcul atunci când relația se vrea a fi de lungă durată.

3. Arată inestetic. Anumite burți sunt cu totul inestetice și le pot face pe femei să își piardă orice apetit sexual când se află în pat cu un bărbat supraponderal.

De ce ar alege o femeie un bărbat cu burtă:

1. Pentru că este haios. Mai multe studii au demonstrat de-a lungul timpului că persoanele mai plinuțe au simțul umorului ceva mai dezvoltat.

2. Pentru că sunt mai buni la pat decât bărbații fără burtă. Un studiu condus de Tracey Cox a dezvăluit că 75% dintre femeile chestionate au declarat că cele mai bune experiențe sexuale au fost cu bărbații ce aveau ceva kilograme în plus.

3. Burta lui poate servi drept pernă. Plus de asta, s-ar putea să te simți ceva mai bine protejată, mai ales atunci când ieși în oraș. Ursulețul tău poate deveni bodyguardul tău.

Analizând argumentele de mai sus, tu ce alegi: un bărbat cu burtă sau fără? Așteptăm cu mare curiozitate răspunsul tău!

Sursa foto: Pinterest

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top