Connect with us

Revistateo.ro

INTERVIU EXCLUSIV cu ALINA PETRE : "Au fost mijloace de hartuire la adresa fetitei mele prin expunerea unor fotografii trucate"

Stiri

INTERVIU EXCLUSIV cu ALINA PETRE : „Au fost mijloace de hartuire la adresa fetitei mele prin expunerea unor fotografii trucate”

Alina Petre a devenit cunoscuta dupa dezvaluirile facute despre fosta ei familie. Tanara blonda a fost casatorita cu fiul fostului sef al Serviciului Roman de Informatii, Virgil Magureanu. Alina Petre a dat cu subsemnatul la DNA in calitate de martor in mai multe dosare care vizeaza personalitati politice cu greutate de la noi: Crin Antonescu, Vasile Blaga si chiar fostul presedinte Traian Basescu. Fosta nora a lui Magureanu a stat de vorba cu redactia teotrandafir.com si a raspuns in exclusivitate la mai multe intrebari.

Alina Petre, la politie din cauza unor fotografii trucate cu fetita sa, postate pe Internet

TEOTRANDAFIR.COM: Am vazut ca ai fost azi (nota redactiei: ieri, 30 iunie 2016) la politie. Ai vorbit despre amenintari la adresa fetitei tale. Despre ce e vorba mai exact? Banuiesti pe cineva? Ai depus plangere?

Alina Petre: Am fost la politie si la Protectia Copilului, intr-adevar. Nu au fost amenintari, ci mijloace de hartuire si intimidare la adresa fetei mele prin expunerea unor fotografii trucate si in care ea aparea cumva fara cap, fotografii care se afla in posesia sotului meu si care au fost distribuite pe tot felul de conturi. Fetita mea a suferit foarte tare din aceasta cauza, drept pentru care am facut demersurile pentru a ne proteja impotriva acestor lucruri si de a ademara o ancheta sociala.

De ce nu vrea Valentina Pelinel sa faca petrecere de botez pentru fiul ei

EXCLUSIV Interviu cu Adelina Pestritu: „Deocamdata sunt in etapa in care imi trasez niste linii”

2. Ai mai primit amenintari pana acum? Imi poti da niste exemple?

Am primit multe amenintari si m-am adresat autoritatilor de fiecare data, aducand probe in acest sens.

„Am tacut de frica”

3. Multi se intreaba de ce ai tacut in toti acesti ani. Ce le spui celor care nu cred in buna ta credinta?

Cat timp am fost in acea casnicie, am tacut de frica, sincer. Acolo totul functioneaza ”What happens in Vegas stays in Vegas…” Nu ma intereseaza ce crede lumea despre mine, eu stau la dispozitia autoritatilor. Oamenii care n-au trecut prin ce trec eu nu au cum sa inteleaga aceste lucruri si nici nu am pretentii. In schimb, sunt sute de femei care se afla in situatii aproape similare si care ma contacteaza pentru a le ajuta sa gaseasca acum curajul sa se ridice impotriva unor fosti soti cu probleme de comportament deviante de la normal. Din pacate, legislatia din tara noastra nu protejeaza mama si copilul.

4. Am observat ca esti o femeie cocheta. Cum faci rost de timp avand magazinul, emisiunile televizate si drumurile la politie si DNA?

Apa, sapunul si niste reguli de bun simt in alegerea unei tinute care sa se potriveasca momentului zilei sau evenimentului la care participi, sunt practic gratuite. Eu muncesc foarte mult, dar muncesc alaturi de oameni ca mine, curati si de bun simt, ceea ce ma onoreaza si ma stimuleaza foarte mult sa am grija de mine si din punct de vedere fizic.

„Cu fostul sot comunic prin mesaje”

5. Cand ai vorbit ultima oara cu fostul tau sot? Ce v-ati spus?

Cu fostul sot comunic prin mesaje, atunci când este imperios necesar si doar pe subiecte legate de fetita. Ultima data nu vreau sa mi-o aduc aminte, pentru ca s-a purtat oribil.

6. Ce fel de probe ai strans impotriva familiei Magureanu?

Nu mi-am propus sa strang nicio proba impotriva acestei frumoase familii. Am spus tot ce era de spus si am dat tot de aveam procurorilor DNA si celor de la Parchetul General.

7. Fata ta stie despre scandalul in care esti implicata? Ea ce spune? Cum o protejezi?

Din pacate, am incercat sa o tin departe cat am putut pe fetita mea de acest scandal. Am protejat-o cat am putut ocupandu-i timpul cu activitati si sporturi extrascolare. O duc si o iau personal de la scoala pentru mai multa siguranta, iar timpul liber mi-l petrec cu ea. Cred ca cel mai frumos si util lucru pe care-l poti da copilului tau este timpul tau.

„A fost ceva peste care n-am trecut nici acum”

8. Cat de tare te-a marcat crima de la magazinul pe care il ai?

Ce s-a intamplat acolo m-a marcat enorm. A fost ceva peste care n-am trecut nici acum, o experienta de viata care m-a trezit la realitatea mizera in care traim, asta daca nu eram destul de „trezita” pana atunci. Ceea ce ma sperie este lipsa de responsabilitate a autoritatilor, legile mult prea neclare si permisive pentru infractori. Dupa acel incident, am devenit mult mai cinica si mai lipsita de speranta ca in tara asta se va schimba ceva in bine. VEZI AICI TOATE INFORMATIILE DESPRE CRIMA DE PE CALEA VICTORIEI

9. Crezi ca ar fi cineva in stare sa comande lichidarea ta ca sa taci?

Cred ca este tardiv pentru asa ceva, in cazul meu, pentru ca am spus tot ce era de spus autoritatilor. Eu nu sunt un pion principal in aceste denunturi. Exista altii de la care pleaca marturii mult mai interesante. Eu n-am avut nicio intentie sa infund pe cineva in puscarie. Am fost doar citata ca martor, dar nu sunt martorul principal.

10. Ce ii transmiti fostului tau socru, Virgil Magureanu?

Fostului socru ii spun doar atat: „Sanatate”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top