Connect with us

Revistateo.ro

Interpretarea viselor

Inedit

Interpretarea viselor

Visele, in aparenta simple imagini care apar in timpul somnului, sunt deseori incarcate de intelesuri ascunse. Se spune ca ele reprezinta modalitatea prin care mintea noastra incearca sa ordoneze diferitele informatii si probleme cu care ne confruntam in starea de veghe, fie ca sunt legate de munca, familie, sanatate, fie de noi insine si relatia cu cei din jur. Interpretarea viselor nu este o stiinta exacta, de aceea trebuie sa se tina seama de modul in care persoana care viseaza se percepe pe sine.

Parapsihologul Lucian Iordanescu spune ca fiecare vis poate avea o semnificatie anume insa trebuie analizati mai multi factori si gasita frecventa in care visul s-a desfasurat. Odata ce datele sunt colectate, acesta ii poate spune unei persoane daca visul sau a insemnat ceva, daca sunt niste vise profetice sau pur si simplu este un vis care nu trebuie luat in seama.

In cadrul emisiunii TEO SHOW, de ieri, 20 februarie, o parte din invitati ne-au povestit ca uneori au vise extrem de ciudate. Madalin Ionescu tine cel mai bine minte un vis in care se afla undeva in Imperiul Roman si participa la o petrecere, desi nu a inteles pana acum semnificatia acestui vis, Madalin este convins ca a insemnat ceva.

Oazana Barabancea a visat moartea tatalui sau si a inteles ca asta este cel mai bine pentru el, tocmai de aceea cand a venit acest moment i-a rugat pe medici sa-l deconecteze de la aparatele care ii sustineau viata si sa-l lase sa-si urmeze drumul.

„Cred ca sunt singura din lume care s-a bucurat atunci cand a decis acest lucru.”, a declarat Ozana Barabancea la Teo show.

Lucian Iordanescu spune ca dictionarele de vise sunt o gluma si ca nu trebuie sa ne ghidam dupa ele, fiecare vis al unui individ se interpreteaza altfel, iar faptul ca unele lucruri se potrivesc este o pura intamplare. Cel mai bine este sa consultati un specialist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top