Connect with us

Revistateo.ro

Lauren lucreaza in Denver, Statele Unite ale Americii si este insarcinata de 260 de saptamani.

Inedit

Insarcinata de cinci ani. Vrea sa isi nasca bebelusul cand va fi de varsta gradinitei

Lauren lucreaza in Denver, Statele Unite ale Americii si este insarcinata de 260 de saptamani.

Femeia poarta o sarcina de cinci ani, cinci zile si noua ore si si-ar dori ca sa nasca. Dar pentru ca 86% din companiile din Statele Unite ale Americii nu le permit tinerelor mame sa stea cu copilul in concediu de maternitate, Lauren a decis sa ramana insarcinata.

In fiecare zi, aceasta incearca sa ajunga cu bine la birou. Si-a luat o minge medicinala si isi tine picioarele pe ea in timp ce munceste. Colegii o ajuta sa se ridice atunci cand pleaca la baie. Si drumurile pana la baie sunt grele si extrem de dese.

Nici in lift nu este mai usor, caci burta sa uriasa impiedica usile sa se inchida. Colegii o privesc si o compatimesc, iar alte colege insarcinate se mira de burta ei.

Desi si-ar dori sa plece intr-o alta tara in care sa poata sta cu copilul acasa, din 2012 nu mai are voie sa calatoreasca pe rute mari cu avionul.

Lauren s-a hotarat sa isi nasca bebelusul atunci cand va avea deja sase ani, ca sa il trimita direct la scoala. Nici Lauren si nici sotul ei nu pot lua concediu de maternitate ori de paternitate.

Filmuletul este un manifest pentru Congresul american. Insarcinata de cinci ani

Din fericire, acest caz nu este adevarat, ci doar un mesaj pe care Parteneriatul National pentru Femei si Copii(PSA) l-a adresat membrilor Congresului. PSA le cere acestora sa faca presiuni pentru ca toate companiile sa acorde concediu de maternitate.

Filmuletul vrea sa atraga atentia acestui fapt ingrijorator, din cauza caruia multe familii aleg sa nu mai aiba copii. Actrita Sophia Bush interpreteaza rolul femeii insarcinate si spera ca mesajul sa ajunga la persoanele care iau aceste decizii.

Articol pe aceeasi tema: A ramas insarcinata de 5 ori, iar dupa cativa ani a gasit un bilet care a marcat-o

Povestea lui Carol, o femeie care a ramas insarcinata de 5 ori, face inconjurul lumii. Sora ei Kathy a crescut impreuna cu doua surori, un frate si mama lor. Despre tatal ei nu a stiut niciodata nimic. Numele, ocupatia, varsta lui… toate erau un mister.

Cum s-au cunoscut Kathy si Carol
Pana in anul 2011, Kathy nu si-a vazut certificatul de nastere. Cand s-a uitat ce scrie pe el a aflat ca pe tatal ei il chema Clifford. Cateva luni de zile, mintea ii statea numai la asta. Era atat de curioasa cine este tatal ei, de ce mama nu a vrut niciodata sa ii vorbeasca despre el. Nu intelegea de ce numele tatalui era subiect interzis in familie. L-a cautat pe Internet si cand a aflat unde sta, i-a scris o scrisoare. I-a spus cat de mult isi doreste sa il vada, iar la finalul paginii i-a lasat si numarul de telefon ca sa o contacteze.

La ceva timp dupa ce scrisoarea a fost trimisa, Carol, fata lui Clifford, a gasit scrisoarea in birou. Femeia avea 5 copii pe care ii ingrijea cum stia ea mai bine. Pe langa copiii ei, Carol trebuia sa ii fie aproape tatalui, care suferea de leucemie.

“Fata care a scris scrisoarea este fiica ta?”, si-a intrebat tatal cand a deschis scrisoarea. Barbatul nu a stiut ce sa ii spuna. Din pacate, in acel moment, Clifford era pe moarte. Medicii i-au mai dat doar 6 saptamani de trait. Leucemia era intr-un stadiu avansat.

Carol simtea nevoia sa afle cine este tanara care i-a scris tatalui ei si a sunat la numarul din scrisoare. Din acea clipa, povestea a luat o turnura neasteptata.

Carol si Kathy s-au intalnit si, punand cap la cap informatiile stiute de fiecare, au ajuns la concluzia ca sunt fiicele aceluiasi tata. Ba mai mult, au umblat la aceeasi scoala, au stat in aceeasi clasa si aceeasi banca. Niciodata nu si-au imaginat ca le leaga mai mult decat o prietenie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top