Connect with us

Revistateo.ro

Inregistrare cu Baba Vanga, femeia care a profetit marile evenimente ale lumii

Inedit

Inregistrare cu Baba Vanga, femeia care a profetit marile evenimente ale lumii

Baba Vanga, prezicatoarea din Bulgaria care a murit in anul 1996, a lasat mostenire o serie de profetii despre soarta omenirii.

Unele dintre ele s-au implinit deja (atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, alegerea unui presedinte american de culoare, cutremure devastatoare, razboaiele islamice etc), insa cele mai multe sunt ‘programate’ pentru anii ce vin.

Pe Youtube a aparut in urma cu cativa ani o inregistrare cu Baba Vanga, in care bulgaroaica povesteste cum i s-au aratat viziunile, plus o serie de alte lucruri interesante despre lumea in care traim.

Baba Vanga comunica cu Dumnezeu si vedea zane

„Pe vremea marelui vartej, zanele, care aveau un par rosu frumos, au venit. Erau necurate si erau peste tot. Magarii au fugit de ele, s-au speriat. Pe zane le-au vazut magarii, cainii, oile… toate animalele. Tu le poti vedea? O, Dumnezeul meu! Bunul meu Dumnezeu, suntem ca animalele sau, din contra”, spunea Baba Vanga inainte de moarte.

Mesajul acesta este unul criptat, spun specialistii in ezoterism. Acele zane si comparatia cu animalele scot in evidenta altceva: zanele nespalate (necurate) pot simboliza conducatorii, noi vatafi ai lumii de care vor fugi toti oameni sau in fata carora vom fi ca niste animale, niste sclavi.

„Nu stiu ce inseamna sa ai o mama”

„Nu stiu ce inseamna sa ai o mama. Sunt orfana de mica. E dureros, dar nu am cunoscut-o niciodata. Am crescut intr-un internat din Belgrad, acolo am invatat de la 7, 8 ani”, a mai spus Baba Vanga reporterilor.

Baba Vanga se certa adesea si cu preotii, carora le spunea ca Biserica e Casa Domnului si nu trebuie sa fie privita ca un aprozar.

CITESTE SI: Se adeveresc profetiile Babei Vanga? Ce a prezis despre viitorul Americii

Baba Vanga a facut o serie de previziuni despre viitorul omenirii. Aceasta sustinea ca pana in anul 2050, Europa va fi condusa de musulmani, iar anii ce vor veni vor fi infloritori din punct de vedere economic. Prezicatoarea a mai vazut si un razboi cu arme neconventionale intre Rusia si America.

3 Comments

3 Comments

  1. Bulat Mihail

    2017-10-14T10:26:34+03:00 at 2017-10-14T10:26:34+03:00

    Îmi place foarte mult!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top