Connect with us

Revistateo.ro

Un avion cu 29 de persoane a disparut de pe radar

Stiri

INDIA: Un avion cu 29 de persoane a disparut de pe radar

Un avion a disparut de pe radar. Acesta apartine Fortelor Aeriene ale acestui stat, iar la bordul aeronavei An-32 se aflau 29 de persoane. 6 dintre persoanele aflate in interiorul avionului faceau parte din personal. Ultimul contact cu radarul a avut loc la ora 08:46, ora locala, scrie Russia Today.

Pierderea semnalului radar poate fi cauzata de vremea urata, mai scrie site-ul de stiri mentionat. Avionul a decolat de pe aerodromul Tambaram, in apropiere de orasul Chennai (sud-estul Indiei) si se indrepta spre insula Andaman, pe aeroportul din Port Blair.

Ora la care avionul ar trebui sa ajunga in Port Blair este ora 11:30. Aeronava are o autonomie de patru ore. Armata, Fortele Aeriene si Garda de Coasta Indiana au pus in miscare o operatiune de cautare urgenta pentru localizarea avionului disparut. In cautarea avionului sunt aeronave de tip P-8 si Dornier 228 si patru vapoare (Karmukh, Gharial, Jyoti si Kuthar).

Un avion s-a prăbuşit în Slovenia

Avion prabusit in judetul Brasov, aproape de o cale ferata

Nu este prima oara cand un avion dispare de pe radar. In dimineata zilei de 19 mai, un avion al companiei aeriene EgyptAir cu 66 de persoane la bord a disparut de pe radare, insa, in final, din nefericire, avionul a fost gasit cu toate cele 66 de persoane la bord decedate. Oficialii egipteni nu au exclus posibilitatea unei defectiuni tehnice, dar au mers si pe pista unui atac terorist.

Primele resturi ale avionului au fost gasite la 50 de mile marine de sudul insulei Karpathos. O fregata greceasca a gasit doua bucati mari in mare.

Vom reveni cu amanunte in masura ce acestea vor aparea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top