Connect with us

Revistateo.ro

Incredibil! Aceste doua tinere seamana leit desi nu sunt rude

Stil de viata

Incredibil! Aceste doua tinere seamana leit desi nu sunt rude

Aceste doua tinere seamana leit, insa nu au nicio legatura de sange. Uite cum este posibil!

Niamh Geaney si Karen Branigan sunt doua femei din Irlanda care, in mod miraculos, arata aproape identic fara a fi rude. Cunosti teoria conform careia fiecare om are sapte gemeni in lume, pe care cel mai probabil nu ii va cunoaste niciodata? Aceasta sta la baza noii descoperiri pe care Niamh Geaney a facut-o. Ea a gasit o tanara care locuieste la doar cativa kilometri departare, dar care ii seamana aproape leit.

Niamih a lansat proiectul online Twin Strangers pentru a incerca sa gaseasca, in mai putin de 28 de zile, o persoana care sa ii semene fara a-i fi ruda. In scurt timp ea a gasit-o pe Karen si a ramas fara cuvinte. Tanara arata aproape identic cu ea. Dupa cateva zile ea a mai descoperit cateva fete care ii semanau mult, una locuind in Italia si inca una tot in Irlanda.

CITESTE SI: IATA CE SPORT PRACTICA ACEASTA FEMEIE INSARCINATA IN 35 DE SAPTAMANI CU GEMENI

CITESTE SI: COMPATIBILITATI IN FUNCTIE DE CULOAREA OCHILOR

Niamih a cazut pe ganduri cand a vazut cat de bine ii seamana celelalte femei, fara ca macar sa le fi vazut vreodata inainte. Ea a decis sa faca un test ADN impreuna cu Irene Adamas, ultima sosie pe care a descoperit-o. Testul le-ar fi lamurit pe cele doua daca sunt surori, surori vitrege sau daca au stramosi comuni pana in urma cu 20.000 de ani.

Testul le-a dat raspunsul clar ca nu sunt inrudite in niciun fel si asa s-a confirmat teoria conform careia fiecare om are 7 gemeni in lume. Coincidenta este ca cele doua tinere au amandoua 26 de ani, iar intamplarea face ca Irene sa aiba o sora care ii seamana mult mai putin decat Niham.

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top