Connect with us

Revistateo.ro

Inainte sa moara, sotia i-a lasat un mesaj emotionant. Atunci a inteles totul

Inedit

Inainte sa moara, sotia i-a lasat un mesaj emotionant. Atunci a inteles totul

60 de ani de casnicie nu pot fi trecuti usor cu vederea. Billie ii scria mereu notite sotului ei, Jimmy, pentru a-i demonstra cat de mult ii iubeste. Fiecare biletel pe care i-l lasa era o lectie de viata. Femeia scria lucrurile cu suflet, iar Jimmy era mereu impresionat de ce citea.

Intr-o zi, la ceva vreme dupa ce Billie plecase printre ingeri, Jimmy a gasit un biletel pe care nu-l citise niciodata. In acel moment a inteles langa ce persoana minunata si-a trait viata. Si-a dat seama ca nu era una din notitele obisnuite pe care femeia le scria. Era una speciala, scrisa cu cateva zile inainte sa moara.

Sotia i-a lasat un mesaj emotionant

Cei doi s-au casatorit in anul 1954 si erau extrem de incantati ca vor imparti totul impreuna. Moartea, insa, nu iarta pe nimeni, iar ziua in care Jimmy a pierdut-o pe Billie a fost una extrem de trista. La cateva zile dupa moartea femeii, barbatul a descoperit un mesaj emotionant scris pe hartie: „Te rog, nu plange pentru ca am murit! Zambeste pentru ca am trait! Gandeste-te ca sunt intr-un loc frumos. Gandeste-te ca ne vom intalni din nou. Ne vedem in curand!”.

inainte-sa-moara-sotia-i-a-lasat-un-mesaj-emotionant-atunci-a-inteles-totul-1

Familia femeii nu stie cand ar fi scris Billie mesajul, insa sotul ei crede ca aceasta si-a simtit moartea. „Mesajul ei arata speranta si linistea cu care bunica a parasit lumea. Ea spera in intalnirea cu bunicul si crede ca va fi pentru totdeauna”, scrie nepotul lui Billie, Cliff Sims, conform historiaspositivas.com.

CITESTE SI: Sotia a murit la nastere, iar la cateva zile i-a deschis laptopul. Barbatul le-a cerut imediat ajutorul prietenilor

Aceste cuvinte demonstreaza ca iubirea adevarata nu moare niciodata. Este una din acele povesti de iubire care ne face sa nu ne pierdem speranta niciodata, sa visam la o iubire care sa ne implineasca, una care sa ne ofere tot ce e mai bun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top