Connect with us

Revistateo.ro

Ina Nechifor este o femeie de succes din Romania. Ea este lider la compania LR Health&Beauty si ne-a impartasit secretele din spatele succesului.

Stil de viata

Ina Nechifor ne dezvăluie rețeta unei femei de succes din România

Ina Nechifor este o femeie de succes din Romania. Ea este lider la compania LR Health&Beauty. Ina Nechifor a raspuns intrebarilor noastre si ne-a povestit cum este să fii femeie de succes.

„Astazi stam de vorba cu Ina Nechifor. Imi pare bine ca ne-am intalnit, Ina ! Te rog spune-mi cate ceva despre tine.”

Sunt o femeie obisnuita, sotie si mama, cu principii sanatoase de viata. Ca profesie sunt contabil la o fabrica de productie detergenti, impreuna cu sotul meu care este preparator chimic, in orasul nostru Arad.

„De ce crezi ca te-am ales pe tine pentru acest interviu?”

Sincer si eu sunt uimita ca am aceasta frumoasa ocazie, dar pot impartasi cateva ganduri cu voi… Probabil faptul ca am o viata frumoasa, bazata pe credinta in Dumnezeu, sunt binecuvantata cu o familie frumoasa si o afacere de succes impreuna cu LR. Datorita acestui lucru nici nu simt ca muncesc, pentru ca iubesc enorm ceea ce fac. Ofer ceea ce traiesc si tuturor din jurul meu.

„Multi oameni cred ca a fi de succes inseamna in primul rand bani. Tu nu ne-ai spus nimic de bani. Te consideri bogata?”

Cand am inceput acest stil de viata si am inceput sa ofer aceasta oportunitate celor din jurul meu, nu m~am gandit deloc la bani, si totusi lucrurile s~au schimbat fantastic de mult in viata mea.

„Te rog sa dezvolti ideea, nu imi este foarte clar cum se leaga lucrurile”

Eu am reusit sa ma dezvolt pe mine si sa imi dezvolt afacerea implicandu-ma in dezvoltarea partenerilor mei de afacere, si asa am crescut, impreuna cu ei. Iar totul a pornit de la sanatate, pentru ca toata lumea are nevoie de ea. Am inceput cu mine si am continuat si cu cei din jurul meu, iar asta mi-a adus mai intai succes si apoi foarte multi bani. Asa ca pot spune ca sanatatea este una dintre bogatiile mele si datorita ei pot munci zi de zi la inmultirea capitalului meu.

„Este greu sa dezvolti o astfel de afacere?”

Totul este sa stii de ce vrei sa faci aceasta afacere, care este motivatia ta si unde vrei sa ajungi. Aceasta companie, LR Health & Beauty, a pus tot ce este mai bun in calitatea produselor, planul de recompensare, dar mai ales investeste in dezvoltarea oamenilor, pe care-i considera principalul capital. Asa ca ai toate sansele sa reusesti, odata ce ti-ai stabilit obiectivele.

„Ok, dar cum convingi oamenii sa intre in aceasta afacere?”

Eu recomand cu toata increderea ceea ce consumam, si am o mare credibilitate in fata oamenilor, datorita principiului meu de viata.” Spune intotdeauna adevarul, si nu mai trebuie sa tii minte nimic”. Acesta este secretul meu: frumusete si sanatate la puterea a treia!

„Tu cum ai reusit?”

Prin munca si perseverenta, incredere in mine si in companie. Sincer? Eu sunt indragostita de tot ce inseamna LR, respect si iubesc compania, colegii si partenerii, pentru ca aici am reusit sa imi implinesc si cele mai mari vise ale mele, pe care pana nu de mult le stiam doar eu si care azi pot fi vazute de toti din jurul meu. Succesul meu a culminat cu primirea dupa doar un an de colaborare a unei frumoase masini Mercedes, pentru care am facut un lucru foarte simplu, am transmis mesajul „Hai cu noi!” tuturor celor cu care am intrat in contact. In plus, alaturi de aceasta companie am reusit sa-mi indeplinesc un alt vis, acela de a calatori mai mult in strainatate, vizitand anul trecut peste 6 tari, inclusiv centrul de cercetare LR din Ahlen, si participand la seminarii in afara tarii. Aici ce spunem facem, si ce facem spunem.

„Ce sfat mi-ai da daca maine as vrea sa ma apuc si eu de o astfel de afacere?

Ofera-ti aceasta sansa, maine poate te vei mira sa afli cine face aceasta afacere de succes, si tu nu esti acolo… Crede-ma, este pentru toata lumea, iar cine-si doreste cu adevarat reuseste. Asa ca daca azi ti se ofera sansa, eu zic sa accepti, pentru ca poate fi sansa vietii tale.

„Ce inseamna pentru tine sa fii femeie?”

Faptul ca sunt mama, sotie, prietena ma face sa ma simt foarte implinita de tot ceea ce sunt si ceea ce am construit in jurul meu.

„Cat de greu sau usor este sa fii femeie in societatea noastra?”

Este usor atata timp cat esti organizata, respectuoasa si calculata in toate. Femeia in societatea noastra este in continuare un exemplu pentru cei din jur, asa ca standardele sunt foarte ridicate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top