Connect with us

Revistateo.ro

Ildiko Cioanca, lider la compania LR Health&Beauty, a dezvaluit secretele din spatele unei femei de succes din societatea noastra.

Stil de viata

Ildiko Cionca, povestea unei femei de succes din Romania

Ildiko Cionca este o femeie de succes din Romania. Ea este lider la compania LR Health&Beauty. Ildiko Cioanca a raspuns intrebarilor noastre si ne-a povestit cum este să fii femeie de succes.

„Astazi stam de vorba cu Ildiko Cionca. Imi pare bine ca ne-am intalnit, Ildiko ! Te rog, spune-mi cate ceva despre tine.”

Cred ca sunt un om obisnuit, simplu. Savurez viata la cea mai frumoasa varsta: cea mijlocie. Am deja un copil mare, fiica mea are 24 de ani, studiaza si lucreaza in Marea Britanie. Am trecut prin multe provocari si le astept pe cele ce urmeaza, cu certitudinea ca toate sunt menite sa ma ajute sa-mi descopar cea mai buna varianta a mea. Traiesc in Arad de 28 de ani, unde am ajuns dupa ce am absolvit o facultate care sa-mi ofere pregatirea ‘potrivita’ sa activez in domeniul sanatatii si frumusetii: sunt inginer de mecanica fina.

„De ce crezi ca te-am ales pe tine pentru acest interviu?”

Sincer – nu stiu. Poate pentru ca sunt perseverenta. Sau poate pentru ca mi-am descoperit ‘misiunea’, si anume ca doresc sa ma ajut, ajutand pe altii. Am o cariera de succes alaturi de compania LR Health & Beauty si asta ma face sa fiu mandra de mine si de ceea ce fac: pot oferi familiei mele si mie un mod de viata sanatos si, in acelasi timp, le pot oferi acelaşi lucru si celor din jurul meu. Este un moment de implinire pentru mine, atunci cand stau de vorba cu oamenii, sa-i vad luminandu-se la fata dupa ce le explic cu ce ma ocup si ce doresc sa le ofer. Cand faci acest lucru cu daruire si dorinta sincera de a ajuta, cred ca lucrurile merg de la sine si apar si rezultate frumoase. Poate acesta este motivul pentru care am fost ‘aleasa’.

„Multi oameni cred ca a fi de succes inseamna in primul rand bani. Tu nu ne-ai spus nimic de bani. Te consideri bogata?”

Hmm, pentru mine succesul inseamna in primul rand sa faci ceea ce-ti place si sa poti sa traiesti din aceasta activitate. Atunci nu mai simti ca muncesti, iar efortul si timpul investite nu mai conteaza, pentru ca ceea ce faci iti aduce un sentiment de satisfactie, de implinire imensa.
Daca sunt bogata? Ce inseamna sa fii bogat? M-as considera bogata in primul rand pentru ca sunt sanatoasa, si pentru asta multumesc in fiecare zi. Pentru acest motiv ma simt privilegata fata de alti oameni, pentru ca pot face ceea ce doresc!Iar eu aleg sa le ofer si celorlalti aceleasi sanse de care m-am bucurat si eu.

„Te rog sa dezvolti ideea, nu imi este foarte clar cum se leaga lucrurile.”

In regula, am sa-ti spun pe scurt. Am devenit partener LR ca sa consum produsele. Cu timpul, pentru ca imi plac atat de mult si imi fac atat de bine, am inceput sa le recomand si celor din jurul meu : familie, prieteni, colegi, cunostinte, si chiar celor necunoscuti. Pentru ca toata lumea isi doreste sa fie sanatoasa! Asa a aparut si ocazia de a-i ajuta si pe altii sa inceapa o colaborare cu LR si sa se bucure de aceleasi beneficii. In timp am reusit sa construiesc si o echipa frumoasa in jurul meu, pe care eu acum o numesc frumoasa mea Familie LR. Astfel, avand cate un mic procent din colaborarea cu fiecare din acesti noi parteneri, coechipieri ai mei, am un venit lunar foarte frumos si mai am ceva extrem de valoros: timp pentru mine si familie, cand doresc! Am crescut mult in ultimii ani, ca om, ca persoana. Am devenit mai puternica, mai echilibrata, mai rabdatoare, mai buna, zic eu.

„Este greu sa dezvolti o astfel de afacere?”

Categoric NU. Eu sunt un om simplu, fara calitati sau talente deosebite, si am reusit. De ce ar fi greu atunci ?
Bineinteles, e nevoie de munca, activitate sustinuta. Insa cand lucrezi alaturi de cea mai buna companie de vanzari directe, LR Health& Beauty, unde gasesti produse nemtesti, de calitate foarte buna, certificate de institutii independente de renume mondial, nu ai cum sa nu reusesti. Cred ca cel mai important lucru este ca aceasta companie pune accentul pe oameni si pe dezvoltarea lor. Chiar esti tratat ca un partener de afaceri!Iar daca ti-ai stabilit de la inceput DE CE vrei sa incepi o astfel de afacere si CE iti doresti sa obtii, actionand cu perseverenta si incredere, succesul apare negresit.

„Ok, dar cum convingi oamenii sa intre in aceasta afacere?”

Intotdeauna le spun celor cu care vorbesc despre LR ca eu nu doresc sa-i conving de nimic, ii las pe ei sa se convinga. Cine nu si-ar dori Sanatate si Frumusete?! Eu, de fiecare data, le spun oamenilor despre experientele mele cu produsele LR, apoi, stand de vorba cu ei, le descopar nevoile si le ofer solutii personalizate pentru aceste nevoi. Il citez de multe ori de Sebastian Bako, Vicepresedinte LR Europa Centrala si Sud-Est : ”Noi facem ce spunem si spunem ce facem.” Nu vand oamenilor promisiuni, ci le ofer solutii: fie un remediu pentru un dezechilibru in sanatate, fie o solutie pentru a arata mai bine si mai tanar, fie un venit suplimentar, care sa ajute la realizarea unui vis. Si ii invat sa dea mai departe acest lucru si celor din jurul lor. Practic e nevoie sa faci 3 lucruri simple în această afacere: sa folosesti produsele, sa le recomanzi si sa oferi si altora sansa de a castiga la fel ca tine – dar sa le lasi tuturor libertatea sa decida pentru ei.

„Tu cum ai reusit?”

Conteaza foarte mult incredera in companie, in produse, in ceea ce spun si fac. Bineinteles este nevoie de munca, perseverenta si sa stii DE CE faci ceea ce faci. Asta iti da puterea si energia sa mergi inainte, zi de zi, saptamana de saptamana, luna de luna, an de an.
Si rezultatele apar. Apare echipa de oameni de succes in jurul tau, iar asta iti aduce acea liniste si sentimentul ca au aparut roadele actiunilor tale. Apar si veniturile de cateva mii de euro, si masina la care doar am visat: primul meu Mercedes – Belle, cum i-am pus numele. Cea mai mare implinire a mea este ca reusesc s-o sprijin pe fiica mea sa studieze unde si-a dorit ea, in strainatate.

„Ce sfat mi-ai da daca maine as vrea sa ma apuc si eu de o astfel de afacere?”

Stai de vorba cu tine si defineste cat mai precis ce-ti doresti si de ce iti doresti acel lucru. Tine cont de el, si poarta-l mereu in minte, ca pe o stea calauzitoare. Gandeste-te ca este o oportunitate sa ai grija de sanatatea ta si a celor dragi tie, iar acesta este mai mult un dar, nu o afacere. Un dar pe care-l poti da mai departe cat mai multor persoane, povestind despre experienta ta si rezultatele obtinute si celor din jurul tau. La fel de important este sa nu te opresti, sa nu-ti pleci urechea la cei care incearca sa te descurajeze. Uita-te la cei care au reusit! Tu poti fi mai bun decat ei! Doar sa continui!

„Ce inseamna pentru tine sa fii femeie?”

Este un cadou, un privilegiu. Noi , femeile, suntem binecuvantate cu darul de a da viata. Si cred cu tarie ca acest fapt ne face mai intelegatoare, mai blande, mai tolerante, mai iubitoare. Putem oferi fara sa asteptam ceva in schimb si ne bucuram cu inima deschisa de succesul celor din jurul nostru.

„Cat de greu sau usor este sa fii femeie in societatea noastra?”

Niciodata nu m-am gadit ca imi este mai greu sau mai usor, fiind femeie. Imi este mai greu acolo unde nu stiu, sau nu am talent. Imi este mai usor acolo unde pot face ceva natural, de la sine. Cred, insa, ca atunci cand imi doresc ceva cu adevarat, pot invata şi pot depasi greutati. Iar daca nu, cer sprijin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top