Connect with us

Revistateo.ro

În sfârşit au recunoscut Suntem împreună

Inedit

În sfârşit au recunoscut „Suntem împreună”

În sfârşit au recunoscut „Suntem împreună”. Vinovată de relaţia dintre cele două vedete autohtone ar fi chiar presa, care a vehiculat multă vreme că Diana Dumitrescu şi Florin Ristei se întâlnesc pe ascuns. După ce au fost surprinşi împreună de mai multe ori, aceştia au recunoscut într-un final că se află într-o relaţie.

CITEŞTE ŞI: Angelina Jolie a fost aleasă simbolul feminităţii

Şi pentru că nu este oficial până nu pui o poză pe Facebook, cei doi au trecut la treabă şi s-au fotografiat, iar zâmbetul larg de pe chipul lor face cât o mie de cuvinte.

După cum era de aşteptat, cea mai recentă imagine cu vedetele din România a creat o isterie pe reţelele de socializare. Şi pentru a da naştere mai multor intrigi, Diana Dumitrescu a scris la descrierea pozei „Am ieşit cu Iubiiiii!”

sursa foto facebook

sursa foto facebook

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară şi, în timp ce unii îi felicitau, alţii le reproşau că au minţit până acum despre statusul de pe Facebook. Mai mult, una dintre fanele Dianei Dumitrescu i-a reproşat că a negat relaţia dintre actriţă şi Ristei. „Parcă declarai la tv că nu e nimic între voi…sunteţi doar amici, colegi…”

Suprinzătoare a fost şi reacţia Dianei Dumitrescu, care i-a răspuns: „Lucrurile se mai schimbă…atât s-a insistat pe subiect, că ne-a dat idei”.

Astfel, dacă ar fi să ne luăm după cele spuse de vedetă, legătura dintre ea şi cântăreţul Ristei a luat naştere în urma celor spuse de presa naţională, care i-a văzut pe cei doi impreună cu mult timp înainte ca aceştia să fie într-o relaţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top