Connect with us

Revistateo.ro

IMAGINI UNICE. Un avion a ajuns pe sosea, intr-un oras italian

Stiri

IMAGINI UNICE. Un avion a ajuns pe sosea, intr-un oras italian

Imagini dementiale din Italia! Asa ceva nu s-a vazut niciodata pana acum. Nu, nu e exagerarea noastra, ci chiar constatarea celor mai importante ziare italiene. Un avion al companiei ASL Airlines, un Boeing 838, a iesit de pe pista aeroportului international din Bergamo, dupa o aterizare in conditii meteo nefavorabile.

Unde a ajuns? Pe sosea, informeaza Airlive. Evenimentul s-a produs in aceasta dimineata, in jurul orei 4, ora Italiei, 5, ora Romaniei.

Intre timp, aeroportul a fost inchis din cauza incidentului. A fost redeschis abia dupa doua ore si ceva, in jur de 6 si 47 de minute. Agentia Nationala pentru Aviatie Civila a informat in timp util ca unele zboruri au fost redirectionate catre aeroportul Malpensa din Milano.

Ce a patit o femeie care a alaptat in avion. Felul in care a fost umilita a devenit viral

Un avion a luat foc pe aeroportul din Dubai – VIDEO/FOTO – LIVE UPDATE

Avionul care a ajuns pe sosea din cauza furtunii violente de azi dimineata venea de la Paris si apartine companiei de transporturi DHL. Nimeni nu a fost ranit in urma incidentului. Aeronava a fost evacuata la timp. La bordul ei au romas doar personalul, care a scapat cu viata din acest accident cauzat de vreme.

IMAGINI UNICE. Un avion a ajuns pe sosea, intr-un oras italian-2

Avioanele ASL Airlines France, fostele Europe Airpost, sunt folosite pentru companii de transporturi civile si de curierat precum DHL. ASL efectueaza zboruri in special noaptea. Majoritatea zborurilor sunt facute pentru servicii postale si distribuirea ziarelor.

Ziua, compania transporta si persoane datorita flotei sale Quick Change (Boeings 737-300 QC), avioane care pot fi schimbate din transport de marfuri si ziare/ documente in transport de pasageri in doar 20 de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top