Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Imagini ADORABILE cu o catelusa care asteapta pui si cu partenerul ei

Toata lumea a vazut macar o data o sesiune foto cu viitori parinti care asteapta cu nerbdare venirea bebelusului si vor sa imortalizeze imagini cu burtica.

Toate retelele de socializare sunt pline de astfel de imagini dragalase, insa un cuplu a reusit sa cucereasca inima tuturor.

Chanel este o catelusa care asteapta din clipa in clipa sa devina mama, iar stapana sa, Kennedy Sorensen a organizat o sedinta foto pentru ea si pentru viitorul tata, cainele LeeRoy.

Stapana lui LeeRoy, Amy Rients, le-a facut mai multe fotografii celor doi viitori parinti si a impartasit imaginile cu prietenii ei de pe Twitter si de pe Facebook, iar instantaneele au devenit imediat virale.

„Stapana lui Chanel a vrut sa faca fotografiile si m-a rugat sa il aduc si pe LeeRoy la sedinta foto”, a spus Amy pentru Metro.co.uk.

Am avut parte de o sesiune foto grozava, insa la finalul zilei suntem niste oameni simpli care au cei mai draguti caini din lume”, a mai spus aceasta.

Toti cei care au vazut imaginile cu viitorii parinti au fost impresionati de grija pe care LeeRoy i-o poarta lui Chanel, dar si de atitudinea catelusei care pare foarte fericita ca va avea puiuti in numai cateva zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top