Connect with us

Revistateo.ro

incredibil

Stiri

Imagine EMOTIONANTA: doua surori de doar doua saptamani se imbratiseaza. Este INCREDIBIL ce s-a intamplat in continuare…

Dincolo de frumusetea imaginii cu cele doua surori imbratisate se ascunde o poveste uimitoare. Vezi ce li s-a intamplat celor doua copile!

Aceste doua surori au tinut familia cu sufletul la gura timp de doua saptamani, dupa ce s-au nascut prematur. Ce s-a intamplat cu ele sfideaza logica!

CITESTE SI: El și ea s-au reîntâlnit după 1 an de la despărțire, într-un parc. Ce a urmat te va emoționa până la lacrimi!

VEZI SI: Si-a tinut copilul nou nascut in brate pentru a-i spune”Adio”, dar atunci a avut parte de un adevarat MIRACOL

Gemenele au venit pe lume cu 12 saptamani mai devreme, abia cantarind un kilogram, slab dezvoltate si fara mari sanse de supravietuire din partea medicilor. Parintii lor au fost, insa, martorii unui miracol incredibil!

Cele doua bebeluse au fost puse in incubatoare separate. Una dintre copile, Brielle, s-a stabilizat si a inceput sa se dezvolte normal. Pentru cealalta fetita, Kyrie, diagnosticul era mai putin fericit, din pacate.

Dupa cateva saptamani, s-a intamplat ceva neasteptat: Brielle, cea puternica, a suferit un stop respirator si nimic nu putea sa o ajute sa nu se mai sufoce. Micuta a plans pana i-a pierit respiratia.

De disperare, o asistenta a avut o idee care ar fi putut sa o faca sa isi piarda locul de munca: le-a asezat pe cele doua surori intr-un singur incubator. In acel moment s-a intampla ceva INCREDIBIL: micuta Brielle s-a oprit din plans si si-a asezat bratul peste surioara ei ce se lupta cu viata. Dupa ceva timp, starea lui Kyrie s-a stabilizat si cele doua surori au inceput sa se dezvolte asa cum ar trebui.

CITESTE SI: Aceste fetiţe gemene au avut cordoanele ombilicale legate. Iată ce s-a întâmplat după naştere!

CITESTE SI: Şi-a ţinut copilul mort la piept, timp de două ore. Ce s-a întâmplat apoi depăşeşte graniţele ştiinţei!

Cele doua surori au crescut, iar astazi sunt doua frumoase tinere in varsta de 20 de ani.

Cele doua surori au crescut, iar astazi sunt doua frumoase tinere in varsta de 20 de ani.

Sursa foto: idealistrevolution.org, hollowaytravels.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top