Connect with us

Revistateo.ro

Ileana Badiu a avut malarie: "Cel mai greu a fost partea cu diagnosticatul"

Stiri

Ileana Badiu a avut malarie: „Cel mai greu a fost diagnosticatul”

Fosta prezentatoare tv Ileana Badiu a fost prezenta in emisiunea Teo Show de la Kanal D, unde a vorbit pentru prima oara despre peripetiile ei din vacanta.

Intr-una dintre excursiile facute de celebra vedeta, aceasta s-a imbolnavit de malarie, desi s-a documentat foarte bine despre aceasta boala. Intr-o alta vacanta, fiul ei si-a rupt mana.

Ileana Badiu adora sa se plimbe in toate partile lumii, insa calatoritul in zone exotice vine cu riscurile sale. Vedeta a fost in urma cu ceva timp in Nigeria, de unde s-a intors cu malarie. Vedeta lua doar medicamente pentru a preveni afectiunea, insa a aflat ca trebuia sa se dea si cu o anumita crema.

Ileana Badiu: „Am facut un tratament cu chinina”

„Este bine sa te dai si cu o crema de protectie impotriva tantarilor. Recomand tuturor sa isi ia medicatia. Multi spun ca nu li se intampla tocmai lor. Am facut un tratament cu chinina. E sub forma de pastila, dar e hepatotoxica. Multa lume moare, cred din cauza chininei, nu din cauza malariei”, a marturisit Ileana Badiu, in exclusivitate la TEO SHOW.

„Am citit mult despre felul in care se manifesta. Malaria debuteaza ca o gripa, insa, trece cumva la 24 de ore. Mie asa mi s-a intamplat. Dupa 24 de ore, ele trec ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. La intoarcere, la vreo luna si ceva am aflat ca boala nu a disparut”, a mai spus vedeta.

Ileana Badiu

„Cel mai greu a fost partea cu diagnosticatul. Faceam 39 cu 8, am avut frisoane puternice, iar in 5-10 minute scadea mult”, si-a amintit prezentatoarea tv de momentele cumplite prin care a trecut.

Foto: captura Kanal D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top