Connect with us

Revistateo.ro

Online

Îl mai știi pe actorul din „Dennis, pericol public”? Ce s-a ales de el

Cu siguranță îl știi pe Dennis din filmul „Dennis, pericol public”. În anul 1993, puștiul blond care făcea tot felul de năzbâtii cucerea lumea cu filmul care s-a bucurat de un real succes și în România.

Mason Gamble, căci despre el este vorba, este actorul care l-a interpretat pe Dennis în filmul „Dennis The Menace”. Astăzi are 30 de ani și este de nerecunoscut!

Mason Wilson s-a născut la 16 ianuarie 1986 și la 7 anișori a dta lovitura cu rolul său. În 2004 a absolvit cu brio liceul Oak Park and River Forest din Chicago, Illinois.

Mason este fiul cunoscutului actor Tom Gamble, care a fost și el faimos la vremea lui.

În anul 2008, Mason a devenit absolvent al Facultății UCLA și a fost sufletul petrecerilor în studenție.

CITESTE SI: Îl mai știi pe Laurențiu Cazan? Iată cum arată acum și de ce refuză să mai urce pe scenă.Ultima postare de pe Facebook a lui Laurențiu Cazan

A apărut într-un episod din „CSI Miami” și astăzi, la 31 de ani, încă trăiește din amintirea comediei care l-a făcut celebru.

Îl mai știi pe Pistruiatul? Cum arată azi actorul care l-a interpretat

Toată România l-a cunoscut pe Pistruiatul, celebrul personaj legendar. Puștiul roșcovan este complet schimbat astăzi. Vorbim, evident, despre actorul Costel Băloiu.

Băloiu l-a interpretat pe celebrul personaj în serialul „Pistruiatul” în urmă cu 44 de ani și puțin știu ce s-a ales de el în tot acest timp.

Într-un interviu pentru Auto Test Magazin, Băloiu a vorbit despre rolul său și cum ar fi arătat viața lui dacă nu era atât de faimos.

Astăzi, Băloiu lucrează ca șofer la Unitatea de Management a Ministerului Educației. A renunțat la actorie de mai mulți ani și a explicat că e vorba de un loc de muncă deloc ușor, că e o industrie dificilă actoria și tocmai de aceea a renunțat la lumea artistică.

Actorul a mai spus în respectivul interviu că nu știe dacă viața lui era diferită, însă oamenii în continuare nu știu dacă stau de vorbă cu Pistruiatul sau cu Costel Băloiu. VEZI AICI IMAGINI CU ACTORUL

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top