Connect with us

Revistateo.ro

Care este cea mai periculoasă poziție sexuală! Toate cuplurile o folosesc

dragoste

Iata de ce unele cupluri fac mai mult sex decat altele

Iata de ce unele cupluri fac mai mult sex decat altele! Exista multi factori care influenteaza viata sexuala a unui cuplu: timpul petrecut impreuna, personalitatile pe care cei doi le au, problemele care exista in cuplul respectiv. In general, se spune ca intr-un cuplu cu o activitate sexuala intensa, cei doi parteneri sunt mult mai fericiti si se inteleg mai bine.

Oamenii de stiinta au efectuat de curand un studiu pe un esantion de 278 de cupluri heterosexuale proaspat casatorite. Toti participantii la studiu au tinut jurnale zilnice timp de 14 zile in care au specificat frecventa relatiilor sexuale si au completat teste de personalitate care au vizat trasaturile definitorii ale acestora. In urma acestui studiu cercetatorii au descoperit ca cele mai multe cupluri proaspat casatorite fac sex odata de 3 zile.

CITESTE SI: DE CE SUNT MAI BUNE LA PAT FEMEILE DE 30 DE ANI

CITESTE SI: DE CE ESTE BINE SA NU FACI SEX O PERIOADA

Se pare ca partidele de sex sunt mai interesante si mult mai frecvente atunci cand partenera este mai deschisa catre experimente, fapt care dovedeste ca personalitatea are un rol foarte important in cele mai multe dintre cupluri. In acest caz si satisfactia pe care fiecare dintre cei doi o resimt dupa o noapte fierbinte este maxima. Studiul a mai demonstrat faptul ca cei care e confrunta cu stresul si un nivel ridicat de nevroza nu acorda o atentie sporita vietii sexuale.

Dupa cele doua saptamani cuplurilor li s-a cerut sa creasca frecventa relatiilor sexuale, fapt care a dus la neplaceri. Cei mai multi participanti au declarat ca experienta sexuala s-a transformat intr-o corvoada si nu a adus nicio satisfactie in plus, in ciuda asteptarilor.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top