Connect with us

Revistateo.ro

murit

Stiri

I-a lasat o SCRISOARE sotului la doi ani dupa ce A MURIT. „Fa-o sa zambeasca…”

Brenda, care a murit in 2011 de cancer ovarian, a avut grija ca sotul sau sa primeasca o scrisoare doi ani mai tarziu. Citeste randurile emotionante mai jos.

Scrisoarea care face acum inconjurul lumii datorita incarcaturii emotionale puternice a fost citita la un post de radio, ca o ultima rugaminte a femeii care a vrut ca mesajul ei sa fie auzit de cat mai multi oameni.

Brenda a incredintat scrisoarea unei prietene dragi, cerandu-i sa nu o trimita decat in momentul in care sotul sau David va gasi din nou fericirea alaturi de altcineva.

David a fost adus la postul de radio, dar nu a stiut ce se intampla pana cand scrisoarea nu a fost citita de catre gazda emisiunii respective.

„Va salut pe toti cei care auziti aceste cuvinte!

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei femei catre TOTI BARBATII: „Vrem doar putina apreciere si respect”

CITESTE SI: CUTREMURATOR: Scrisoare catre sotul care m-a lovit

Numele meu este Brenda. Cand auzi asta am pierdut deja lupta cu boala necrutatoare. A trebuit sa scriu la calculator aceste randuri pentru ca abia mai pot pune cateva cuvinte pe foaie din cauza mainilor care imi tremura. I-am spus prietenei mele sa impartaseasca aceasta scrisoare abia atunci cand David va avea parte din nou de momente frumoase.

In timp ce ma gandeam la ultimile mele clipe petrecute pe acest pamant stiam ca David va gasi puterea de a merge mai departe si ca va gasi din nou speranta in altcineva. Of, ce sot bun si tata minunat este!

Stiu ca totul este extrem de greu pentru el acum pentru ca trebuie sa faca cele mai bune alegeri pentru el si pentru familia mea, a noastra. Asta inseamna si ca a trebuit sa gaseasca o alta femeie care sa il iubeasca si care sa ofere tot sprijinul copiilor mei.

Sunt sigura ca este o doamna deosebita si imi doresc sa fi avut sansa sa o cunosc. Avem patru baieti, iar cel mai mic si-a sarbatorit primul an din viata in momentul in care am fost diagnosticata cu boala crunta. Niciun copil de varsta lui nu are dreptul sa treaca prin ce imi imaginez ca a trecut el. Imi vine sa plang acum cand ma gandesc…Doamne, ce dor imi va fi de el. Imi va fi dor de toti baietii.

De ce am scris asta? Am o dorinta: pentru David, pentru copiii mei, pentru cea care are acum rolul meu si pentru copii ei. Imi doresc sa stie ca ii iubesc foarte mult si ca tot timpul voi fi alaturi de ei.

Imi mai doresc ca David sa o duca pe aceasta femeie sa o trateze ca pe o regina. Sa o duca la spa, la coafor, la machiaj si sa-i cumpere haine frumoase. MERITA! A fi mama vitrega pentru acesti copii si mai ales sa le ofere dragostea de care sunt sigura ca au atata nevoie sigur nu este o treaba usoara. David, ai grija sa O FACI SA ZAMBEASCA si sa stie ca eforturile ii sunt vesnic apreciate.

Iar pentru tine, mama copiilor mei, iti multumesc si te iubesc, oricine ai fi! Vorbeste cu mine, caci te voi auzi!”

CITESTE SI: Scrisoare catre mama care m-a parasit cand aveam o luna de zile

CITESTE SI: Scrisoare către mama, cea mai puternică fiinţă pe care o cunosc

Sursa foto huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top