Connect with us

Revistateo.ro

Horoscp săptămânal Minerva 17 - 23 iunie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva

Horoscp săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Horoscp săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână.

Horoscp săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

BERBEC. Mercur este în Rac în Casa 1 a persoanlităţii, moment excelent pentru a fi mai organizat, mai ales dacă planifici proiecte legate de casă sau alte activități de uz casnic. Luna este în Casa a 3-a a comunicării, marţi şi miercuri, 19 şi 20 iunie, şi poate fi o mare oportunitate pentru a începe un proiect sau pentru a face schimbări majore în viaţa ta. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Mercur este în Rac şi miercuri, 20 iunie, va trece în Casa familiei şi a rădăcinilor, astfel încât săptămânile următoare pot fi de ajutor pentru cunoaştere, învățare, predare și punerea în practică a ideilor. Acest lucru poate fi, de asemenea, un moment excelent pentru crearea de rețele și de conexiuni valoroase. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Mercur s-a mutat de săptămâna trecută în Rac în Casa banilor munciţi, ceea ce te-ar putea inspira să-ți faci ordine în finanţe. O mică planificare și organizare te poate ajuta să te simți mai bine când ai situaţia sub control. Luna în Casa creativităţii de miercuri, 20 iunie, este de departe cea mai bună ocazie pentru tine. Poate fi șansa perfectă pentru un nou început. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Mercur este în semnul tău, iar prezența lui aici te poate încuraja să vorbești, mai ales în ceea ce privește orice problemă importantă. Mercur în Rac poate oferi o ocazie excelenta de a-ţi discuta problemele. A face acest lucru ar putea fi ceva foarte incitant. Cu toate acestea, nici tu şi nici ceilalţi nu o să vă puteți vedea la sfârșitul săptămânii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Poate că te simți mai conectat la sentimentele tale marți, 19 iunie, când te gândești la sectorul tău spiritual. Expresiva prezență a lui Mercur aici te poate încuraja să explorezi emoțiile care bolborosesc de ceva timp. Lucrând prin ele, te-ai simți mult mai bine cu tine.

Luna se află în Casa banilor proveniți din muncă proprie. S-ar putea să te trezești transferat într-o comunitate care se dovedește aducătoare de satisfacții din plin. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Cu Marte care se deplasează în prezent prin Casa muncii și a sănătății, a se citi a dietelor și nutriției, poți fi motivat să îți schimbi garderoba cu câteva haine noi. Ar putea fi în interesul tău să o iei treptat. Cum Marte este în Vărsător, eforturile tale ar putea fi uneori inegale și de aici senzația de epuizare energetică. Dacă poți gândi pozitiv ar trebui să atingi rezultatul dorit. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ. În această săptămână, poți să dai sau să ceri sfaturi legate de carieră sau o ambiție personală. Mercur s-a mutat săptămâna trecută într-un sector mai proeminent al temei tale natale, deci ar putea să îţi fie de ajutor şi să te conectezi cu oamenii potriviți. Dacă eşti suficient de generos pentru a-ţi împărtăși propriile experiențe, ai face o impresie bună. Luna, la începutul săptămânii, este Casa carierei şi ar putea fi un punct de cotitură. Dacă ai sperat să faci o pauză, poziţia te poate încuraja să îţi iei o perioadă de relațare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Cu Mercur prin Casa investiţiilor pe termen lung, a moştenirilor, dar şi a intimităţii, în opoziţie încă cu Saturn, ar putea fi o privire aruncată asupra banilor de care dispuneţi. Cu toate acestea, vei avea ocazia să îţi prezinți abilitățile și să faci niște conexiuni promițătoare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. S-ar putea să observi o schimbare de ritm în această săptămână, dacă te gândești la asta. Ai putea fi conectat la instinctele tale, ceea ce îţi poate da îndrumări valoroase. Miercuri, 20 iunie, Luna îţi poate aduce oportunitatea de a face schimbări majore într-o succesiune strânsă, fie acasă, fie la serviciu. Dacă au fost diferende, această influență te poate inspira să reporneşti la drum cu o notă proaspătă și să mergi în direcţia în care simţi că trebuie să o faci. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Începând de marți, 20 iunie, poate fi mai ușor să discuţi probleme importante cu partenerul tău de afaceri, dar şi cu cel de viaţă sau cu alți oameni cheie. Mergi în relație pe sentimentele tale și exprimă-le cu ușurință. Susţinerea unor conversații importante ar putea duce la descoperirea pe care ai sperat-o. Luna arată că dacă e ceva ce ești dornic să începi, acum ai foarte mult timp să marşezi pentru asta. Și dacă eşti gata să faci schimbări în rutina vieţii de zi cu zi şi a sănătăţii, acum este momentul și pentru asta. Tot acum, Venus se mișcă prin Casa pareteneriatelor din tema ta natală. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Mercur tranzitează Casa muncii, a rutinei profesionale şi a sănătăţii cotidiene, astfel încât să fii dornic să te organizezi, mai ales dacă stai în spatele unor planuri sau proiecte de anvergură. În timp ce te apropi de rutină cu o minte logică, ai putea fi de ajutor, acordând atenție intuiției tale şi astfel să economiseşti timp. Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a începe un proiect creativ sau pentru a începe o poveste de dragoste, miercuri, 21 iunie, poate fi ziua ta. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. Săptămâna aceasta atenția este îndreptată asupra familiei și a posibilităţii petrecerii timpului liber cu cei dragi. Luna din sectorul muncii, a rutinei profesionale şi a sănătăţii poate fi un punct de plecare pozitiv pentru orice proiecte sau idei noi pe care le-ai planificat. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top