Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscopul săptămânal al Cameliei Pătrăşcanu – Lună nouă în Scorpion

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile săptămânii 5-11 noiembrie.

Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie!

HOROSCOPBerbec – Au o săptămână foarte importantă sub aspect relațional, multe întâlniri luni și marți cu scopul de a corecta ceva. Luna Nouă de miercuri din Scorpion îi îndeamnă să se împace cu o pierdere. În weekend, plimbări, trebuie să fie mai atenți la șofat.

HOROSCOPTaur – Muncesc mult luni și marți, pot găsi soluții, pot veni și cu idei originale, dacă reușesc să colaboreze armonic cu o persoană mai tânără. Luna Nouă de miercuri din Scorpion îi repoziționează într-un parteneriat, într-o colaborare profeșională. În weekend, nu au voie să facă chelturieli, se distrează pe socoteala financiară a altcuiva.

HOROSCOPGemeni – Au chef de distracție. Sunt mai împăciuitori și ascultă cu atenție ce au ceilalți de spus, dar își ascultă și inima. Multă muncă care se schimbă de miercuri. Este o schimbare de ritm la locul lor de muncă. În weekend, discuții, poate chiar juridice.

Citeşte şi: Cine păşeşte cu stângul în noua săptămână! Horoscopul zilei de luni!

Citeşte şi: Astrolog Maria Sârbu: Ele sunt zodiile care vor avea noroc cu carul în perioada imediat următoare

HOROSCOPRac – Discuții luni și marți în familie și se pot ordona relațiile lor. Luna Nouă de miercuri le schimbă tempoul sentimental, se deschid mai mult, devin mai toleranți, deci lucrurile sunt foarte bine din punct de vedere sentimental. În weekend, foarte multă muncă.

HOROSCOPLeu – Au și ei niște vizite de făcut luni și marți, iar tot atunci au de rezolvat și niște acte. Banii vin din niște clarificări care trebie să aibă loc. Luna Nouă de miercuri din Scorpion pune accent pe familie și pe casă. Renunță la o istorie veche, se repoziționează. În weekend, numai iubire.

HOROSCOPFecioară – Sunt atente la bani…Citeşte aici continuarea horoscopului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top