Connect with us

Revistateo.ro

horoscop urania

Horoscop

Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 25-31 iulie 2015

Horoscop Urania – Pe 26 iulie, Venus întră în mișcare aparent retrogradă dar, pe 31 iulie, după ora 20, această planetă va părăsi semnul Fecioarei, în care abia a intrat și va reveni în zodia Leului, unde va avea o ședere îndelungată.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Gandesti cu inima sau cu creierul?

Mersul obișnuit al planetei Venus presupune o etapă de retrogradare o dată la aproximativ doi ani, pentru că uneori, acest răstimp poate fi mai îndelungat sau mai scurt. De exemplu, din 1900 până în prezent, au avut loc 56 de retrogradări în diferite semne zodiacale (7 în Fecioară, 5 în Rac, 7 în Berbec, etc.).

Horoscop Urania Berbec 25 – 31 iulie 2015

Dirijoarea tranzitelor astrale ale săptămânii viitoare este casa a V-a care s-a îmbogățit de curând cu influența fundamentală a Soarelui la care se adaugă, e drept că abia din ultima zi -31 iulie – a segmentului de timp analizat de noi, planeta Venus. Astfel că, Berbecii vor avea după acea dată patru planete, cu cei doi benefici activi într-o casa a plăcerilor ce operează pe o paletă largă a deliciilor de la cele trupești la satisfacțiile superioare, artistice. Soarele nativilor se va simți bine într-o astfel de ipostază armonică dându-le putere de muncă, chef de viață sau tot felul de surprize agreabile de mai mică sau mai mare importanță în economia vieții lor de fiecare zi. Sunt avantajate relațiile dintre părinți și copii, unele femei pot naște sau pot concepe copii cu o frumoasă zestre astrală.

Horoscop Urania Taur 25 – 31 iulie 2015

Planetele din Leu alimentează conflictele ce se nasc în sânul familiei din care provin sau între rudele apropiate. Binele pe care îl gândesc aceia și tentația de a-l pune în aplicare nu este și binele nativilor. Dimpotrivă, inițiativele acelora sunt menite să-i încurce și să-i complice și mai tare. Pe 31 iulie și apoi, pe 1 august, Taurii nu trebuie să piardă controlul atunci când e vorba de blocajele pe segmente importante de viață și activitate, mai ales că, atunci, pe această direcție, va opera intens faza de Lună Plină. În siajul aceluiași context astral se înscrie și perioada 25 și 26 iulie (până la ora 16) când Luna în tranzit răscolește și relațiile conjugale sau parteneriale de orice natură. Cei născuți în Taur pot reacționa brutal dar atitudinea vehementă sau duritatea verbală nu presupune că au și dreptate.

Horoscop Urania Gemeni 25 – 31 iulie 2015

Mici conflicte, schimburi acide de cuvinte, acuzaţii şi explicaţii, ieşiri motivate de invidie sau chiar amplificarea unor şicane mai vechi la locul de muncă între 25 şi 26 iulie după-amiaza. Pentru unii, se poate pune problema unei confruntări neplăcute cu un prieten, cunoscut plecând de la o chestiune bănească. Unora, starea de sănătate le va complica existenţa (răceli, guturai, infecţii, disfuncţii endocrine). Între 26 iulie după-amiaza şi 28 iulie, Luna, prost poziţionată în tranzit prin Săgetător (casa a VII-a pentru cei născuţi în Gemeni), va răscoli fleacuri, amintiri care dovedesc că, o serie de conflicte, trăite mai demult în căsnicie, în familia din care provin, cu sau fără ecouri asupra vieţii lor profesionale sau asupra imaginii, nu s-au consumat definitiv iar ei înşişi nu le-au depăşit şi nu s-au resemnat, aprinzându-se la cea mai mică adiere aluzivă cu privire la un subiect sensibil din acest sector.

Horoscop Urania Rac 25 – 31 iulie 2015

Între 25 și 26 iulie Marte, în Rac, în casa lor I, primește provocări dintre cele mai serioase de la Uranus, poziționat în tranzit, în casa lor a X-a. De aici și o serie de situații-limită sau măcar stranii prin felul în care se declanșează, ce ținte existențiale ating ori prin reverberațiile pe care le produc asupra altor domenii de viață decât cel social sau profesional, principal. În varianta mai simplă, se pot contura conflicte disproporționate ca miză. Tot între 25 și 26 iulie după-amiaza, este posibil ca unii Raci să nu se simtă bine într-o relație afectivă: ceva îi stingherește, ceva îi pune pe gânduri, unii reacționează egoist, alții doar lasă să se întrevadă un subiectivism pronunțat în toate replicile, argumentele și răspunsurile pe care le dau perechii lor sufletești.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o floare din imagine și vezi ce spune despre PERSONALITATEA ta!

Horoscop Urania Leu 25 – 31 iulie 2015

Semn zodiacal solicitat din plin, mai întâi prin tranzitul Soarelui prin domiciliu (este cea mai puternică poziție a acestui astru într-un an), prin revenirea pe 31 iulie, în acest sector, a planetei Venus, prin intensificarea vibrației astrale a influxurilor conjugate ale celor patru planete ce tranzitează acest semn zodiacal și, în sfârșit, prin faza de Lună Plină ce are loc în ziua de 31 iulie prin opoziția pe care Soarele o face Lunii, aflată în tranzit în Vărsător. Prima concluzie: casa I a identității și personalității Leilor este bine „tapetată”, ajutându-i, protejându-i, împingându-i la decizii esențiale sau la fapte mari precum și la o atitudine combativă în fața problemelor curente. Nativii doresc să se afirme, să muncească, să capete un loc în societate, să fie apreciați. Tendința generală este de a-i supune pe cei din jur, rude, prieteni, colegi, asociați de orice fel, intereselor personale.

Horoscop Urania Fecioara 25 – 31 iulie 2015

Artileria grea a viitoarei săptămâni se află parcă într-un depozit în ceea ce-i privește pe cei născuți în Fecioară, adică plasată într-un loc ascuns, mult mai puțin activ și determinant decât pentru alte semne zodiacale. Este vorba de cele trei – și din 31 iulie patru – planete ce tranzitează Leul și care funcționează ca un foc mocnit. În acest sector discret, aceste planete pot face și desface aspecte de viață care, departe de ochii lumii, pot să crească încet și sigur, până la momentul potrivit. Un impact pot avea aceste planete și asupra stării lor de sănătate, cu o evidentă suprasolicitare a inimii, a coloanei vertebrale, a ochilor.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top