Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop URANIA

Horoscop saptamanal

Horoscop URANIA 14 – 20 noiembrie 2015: Cu ce probleme se vor confrunta toate semnele zodiacale

Horoscop Urania pentru saptamana 14 – 20 noiembrie 2015. Vezi ce iti rezerva astrele in perioada urmatoare. Vesti bune sau vesti proaste?

Horoscop Urania 14 – 20 noiembrie 2015: BERBEC
Dorința unora dintre nativi este de a lua contact cu o serie de persoane aflate în străinătate în sensul unor limpeziri a relațiilor personale sau ale unor afaceri încâlcite. Între 15 și 17 noiembrie dimineața, viața publică și cariera acestor nativi se află într-o situație complicată din cauza unor piedici sau opoziții ce vin cercul apropriaților.

Relațiile parteneriale (în ipostaza afacerilor, colaboratorilor, asocierilor de orice natură) sunt și ele într-o predispoziție astrală delicată, menită să împingă spre ruptură, înstrăinare sau criză. Cu fiecare zi cu care nativii se îndreaptă spre sfârșitul perioadei analizate de noi acum, cu atât ei vor simți mai mult povara acestor presiuni astrale dar și importanta lor în viața de fiecare zi.

Horoscop Urania 14 – 20 noiembrie 2015: TAUR
Pe 14 noiembrie se înregistrează o dorință intensă de a rezolva micile chestiuni bănești care îi acaparează, îi obsedează și-i epuizează prin impactul afectiv pe care îl exercită asupra lor, scoțându-i, nu o dată din circulație.Între 15 și 17 noiembrie dimineața calculele de viață ale unora pleacă de la o condiționare exterioară.

Fie o instituție de care depinde progresul lor prin aprobări, apostile etc., fie prin condițiile pe care le pune pentru ca nativul să-și atingă respectivul scop, îl pun în fața unei situații cu grad sporit de dificultate. Pentru asta el trebuie să se mobilizeze, să-și facă un plan și mai ales să-și facă niște calcule personale rezonabile.

Horoscop Urania 14 – 20 noiembrie 2015: GEMENI
Luna încearcă să introducă ordinea și disciplina în relațiile parteneriale, mai ales în cele dintre soți. Rezultatele acestui tranzit astral din 14 noiembrie este în slab, vechile nemulțumiri funcționând la fel de puternic și insistent, indicând motive reale și majore asupra cărora trebuie să mediteze, înainte să treacă la fapte.

Între 15 și 17 noiembrie atenția lor se îndreaptă spre chestiunile cotidiene ce presupun plăți, achiziții, cheltuieli, administrare de bani și bunuri. Vor fi chibzuiți și meticuloși. Între 17 noiembrie și 19 noiembrie dimineața, mintea lor prinde aripi și ea se îndreaptă spre sectoarele nobile ale unei vieți intelectuale, publice sau profesionale.

Horoscop Urania 14 – 20 noiembrie 2015: RAC
Pentru unele persoane născute în acest semn zodiacal, sunt posibile o serie de gânduri sau evenimente menite să pună în ordine sau să repună pe baze corecte, legale, o relație de muncă. Nu trebuie sperat prea mult însă de la acest context astral.

Aspectul durează puțin și are mai mult datele „interiorității”, ale intenției decât ale concretizării acestora. Între 15 și 17 noiembrie dimineața chestiunile parteneriale sau contractuale se desfășoară în condiții grele: stres, supărare, conflicte mai vechi reactivate, ostilitate, rigiditate, incapacitate de a găsi soluții de mijloc, lipsă de tact și diplomație, bruschețe, ambiție etc.

Horoscop Urania 14 – 20 noiembrie 2015: LEU
Disponibilitatea spre relaxare, aventură, sport afișată în zilele din urmă va continua și pe 14 noiembrie. Mai ales cei maturi vor fi predispuși să se dedice distracțiilor.

Pe 15, 16 și 17 noiembrie dimineața unii au mult de lucru la locul de muncă sau sunt plictisiți, fără chef, depășiți de situație, drept care starea lor de spirit va fi una morocănoasă. În a doua jumătate a zilei de 17 noiembrie și, apoi, pe 18 și 19 noiembrie dimineața, Leii vor dori să discute cu cineva, ori să aducă în actualitate o chestiune de familie, de avere, de patrimoniu, de autoritate între rude care pleacă mai mult din dorința de a le da acelora o lecție, de a-i „pune la punct” pe unii sau de a-i avertiza pe alții cu privire la o chestiune de principiu, la o conduită sau la opțiune care-i afectează în interesele lor.

Citeste continuarea pe libertatea.ro

Sursa foto: romaniatv.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top