Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop țigănesc iunie 2017 - 3 zodii se îndrăgostesc lulea

Horoscop Lunar

Horoscop țigănesc iunie 2017 – 3 zodii se îndrăgostesc lulea

Horoscop țigănesc iunie 2017. 3 zodii se îndrăgostesc lulea. La jumătatea lunii apare sufletul lor pereche exact de unde nu se vor aștepta.

Horoscop țigănesc iunie 2017 – Ce se întâmplă cu fiecare zodie până pe 30 iunie

Pentru cei născuți în zodia Pumnalului (Berbec) veștile bune vin abia de pe 10 iunie. Au parte numai de noroc. Au o baftă la bani ceva de speriat!

Pentru nativii zodiei Coroană (Taur) luna este una plină de suișuri și coborâșuri. Dușurile reci apar în zilele de 20, 22 și 23 iunie.

Cei guvernați de zodia Sfeșnicului (Gemeni) au parte de adevărate cumpene emoționale. Perioada cuprinsă între 11 și 19 iunie este una destul de complicată din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea se vor îndrăgosti.

Nativii zodiei Roată (Rac) vor cântări ceva mai bine lucrurile înainte de a trece la acțiune. Se poate vorbi de o adevărată deșteptare.

Nativii zodiei Stea (Leu) pot spune că este luna lor din toate punctele de vedere. Nu există nimic negativ de zis, oricât am scotoci prin astre.

Nativii zodiei Clopot (Fecioară) vor fi cu ochii în patru la tot ce se va întâmpla. Au parte numai de câștiguri și… de o iubire nouă.

Monedele din zodiacul țigănesc (Balanța) trebuie să își definitiveze niște planuri până pe 16 iunie, altfel vor fi în urmă.

Cei născuți sub zodia Cuțit (Scorpion) au parte de momente profunde din punct de vedere sentimental. Se schimbă multe în viața lor. Își găsesc sufletul pereche.

Săgetătorii din zodiacul țigănesc (zodia Topor) vor simți că o lume apune și alta răsare chiar sub ochii lor.

Capricornii (Potocoavele) din zodiacul țigănesc au șansa de a ajunge departe, în țara unde au visat dintotdeauna să ajungă.

CITEȘTE ȘI: Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017

CITEȘTE ȘI: Horoscop mayaș vară 2017. Iubirea schimbă tot

Vărsătorii (Cupele) din zodiacul țigănesc se fac remarcați. Pot ajunge celebri.

Cei născuți sub semnul Capelei (Pești) dau marea lovitură în afaceri la final de lună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top