Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop țigănesc iulie 2017. Suferințele nu îi ocolesc pe acești nativi

Horoscop țigănesc iulie 2017. Luna lui Cuptor, așa cum este cunoscută cea de-a 7-a lună din an, vine cu cumpene deosebite pentru anumiți nativi.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC – PUMNAL: Luna va fi destul de ambiguă din toate punctele de vedere. Își va da seama că în viața nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește.

TAUR – COROANA: Casa Familiei este ceva mai susținută pentru acest nativ. Relațiile cu rudele devin mai puternice. Taurul își va da seama că se poate baza pe membrii familiei.

GEMENI – SFEȘNIC: Suferințele îl vor ocoli pe nativul Gemeni. Este o lună extrem de profitabilă. Se poate îmbogăți subit.

RAC – ROATA: Norocul este de partea celui născut sub semnul Roții. Pe la jumătatea lunii ar putea veni și marea dragoste.

LEU – STEA: A stat cât a stat, a așteptat cât a așteptat și iată că în luna iulie totul se reglează de la sine.

FECIOARĂ – CLOPOT: Fecioara trebuie să investească atent în proiectele sale de viitor. Are șansele să devină faimoasă într-un domeniu artistic.

BALANȚĂ – MONEDA: Balanța va suferi destul de mult în luna iulie. Cu dragostea nu va sta bine deloc, ba chiar e posibil să sufere o despărțire neașteptată.

SCORPION – CUȚIT: Și Scorpionul va fi marcat de suita de schimbări din a 7-a lună a anului. Nu va fi tocmai ușoară perioada următoare.

SĂGETĂTOR – TOPOR: Dificilă va fi și pentru Săgetător luna iulie. Are de făcut alegeri cruciale și dacă dă greș, lucrurile se vor repara greu.

CITESTE SI: Horoscop lunar Minerva IULIE 2017

CITESTE SI: Horoscop mayaș vară 2017. Iubirea schimbă tot

CAPRICORN – POTCOAVĂ: Se anunță o lună promițătoare din toate punctele de vedere. Răsare soarele pe strada nativului Potcoavă.

VĂRSĂTOR – CUPĂ: Saturn și Mercur îl susțin cu tărie pe Vărsător. Apar episoade frumoase din punct de vedere amoros.

PEȘTI – CAPELĂ: Luna iulie înseamnă noroc cât cuprinde pentru nativul Pești. Are baftă la toate!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top