Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Taur

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Taur. Această săptămână pare să fie una din acele perioade cu ghinion care se poate numi loc de muncă, stare de sănătate, pierderea unei persoane dragi sau chiar un partaj ori un divorţ de pe urma cărora să nu se aleagă cu mare lucru.

Pentru alții mici noroace legate de ceea ce fac, de şcoală, de locul de muncă, găsirea unui loc de muncă, de pasiuni, iar la nivel macro poate sugera însă şi numeroase oportunităţi care le scapă. Eu aş spune că li se arată o serie de căi prin care ei îşi pot rezolva problemele.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Trebuie să ia lucrurile pe rând, să-şi facă o listă de priorităţi şi să acţioneze în consecinţă. Pe de altă parte i-aşi sfătui să fie atenţi în ce conflicte intră pe drum, dacă sunt în tren sau în autocar. Cel mai bun sfat e să nu se bage în discuţii.

Sunt cupluri în pragul destrămării şi le-aş avertiza că gelozia şi posesivitatea unora îi poate aduce în pragul unui acces de furie care îi poate costa destrămarea familiei.

Avertismentul este mai ales pentru cei tineri. Moment critic 14 aprilie. Unii Taur pot decide acum să divorţeze, alţii care sunt deja în divorţ vor afla anumite lucruri despre ei, în ghilimele spus, despre care habar nu aveau dar ce va fi mai dur este că vor afla lucruri pe care nici nu le bănuiau despre cei care le-au fost parteneri, fie ei bărbaţi sau femei.

Zile dure 11 şi 12 aprilie. Alţi Tauri ar putea pierde o fiinţă la care ţin foarte mult şi de aici senzaţia că pentru ei s-a sfârşit lumea. Din păcate nu pot decât să se replieze, să-şi adune forţele şi să meargă mai departe.

Profesional, lucrurile par să o ia razna din cauza unui coleg mai tânăr sau din cauza unuia în prag de pensionare, discuţiile vor cunoaşte o turnură agresivă care se poate lăsa cu desfacerea contractului de muncă, cu penalizare sau în cel mai uşor caz cu mutarea într-un alt birou sau într-un alt serviciu ori direcţie.

Sfatul meu este să nu răspundă provocărilor, să nu se lase prinşi într-o capcană ale cărei substraturi le vor înţelege sau le vor afla destul de târziu.

Pe de altă parte, dorinţa lor de ducă le poate crea probleme la locul de muncă, da, pentru că neţinând seama de ce au de făcut se pot pomeni fără loc de muncă. Ori mare atenţie la ce spun pentru că pot crea conflicte de neimaginat, ei care de regulă sunt tăcuţi şi măsuraţi în vorbe şi care se pot termina în instanţă.

Pentru alţii săptămâna poate aduce schimbarea locului de muncă, nu ştiu dacă neapărat unul mai bun, dar unul mai sigur, da! Deci, atenţie tot la ziua de 13 și 14 aprilie. În schimb, cei care nu au un loc de muncă, este posibil ca tot atunci să găsească unul.

Nici financiar lucrurile nu stau prea strălucit, dar cum ei nu sunt cheltuitori vor ştii să drămuiască fiecare leu pentru a supravieţui şi din acest punct de vedere, nativii Taur pot fi un exemplu pentru nativii altor semne.

Pot pierde nişte bani, undeva pe 12 şi pe 13 aprilie, de astă dată din dorinţa de a face bine cuiva, gen girat un prieten sau pe cineva din familiei şi să se trezească au cu contul gol.

Posibil să revină unele probleme de sănătate pe care le credeau rezolvate sau să afle că trebuie să se supună unor intervenţii chirurgicale – poate fi vorba despre peritonite sau despre apendicite acute, dar şi diverse fistule, abcese sau furuncule.

In această situaţie i-aş sfătui să ceară şi o a doua opinie medicală. Pentru ceilalţi, problemele ar putea ţine de răceli şi de deshidratare, aşa că îi sfătuiesc să consume lichide mult şi alimente cât mai uşoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top