Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Vărsător. Luna este marți, 5 iunie, în Casa Eu-lui, ceea ce ar putea face ca evenimentele sociale să ţi se pară destul de ciudate. Dacă participi la o petrecere sau la altă chermeză, lucrurile ar putea deveni pline de viață.

Dacă îţi plac dansul și socializarea, ar trebui să fie un moment foarte bun. Pe de altă parte, ar putea fi o oportunitate foarte bună pentru a te elibera de presiune. De asemenea, Mercur conjunct cu Soarele în Gemeni și în Casa a 5-a a creativităţii dar şi a divertismentului, a petrecerii timpului liber, te poate inspira să te relaxezi cu un hobby favorit sau să te bucuri de un sport competitiv. Ori te va reechilibra și te va energiza.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Vărsător

Venus va face un aspect pozitiv cu Jupiter şi cu Neptun vineri, 8 iunie, ceea ce te va face optimist şi îţi va reda speranţa de viaţă iar tu poți transforma acest moment într-unul norocos la locul de muncă. Aspectul ar putea coincide cu o excelentă oportunitate pentru a merge mai departe, ceea ce ar putea fi destul de profitabil pentru tine. S-ar putea să te simți generos și dornic de a dona sau de a face un act de caritate, ceea ce este lăudabil.

Simți că nu ai petrecut suficient timp împreună cu persoana care ţi-e dragă. Vei încerca să afli mai multe despre pasiunile şi interesele ei/lui. Ai să descoperi care sunt lucrurile majore pe care le aveți în comun şi începi să enumeri asemănările dintre voi şi îţi porpui să faci mai multe ca să fii cât mai aproape de ea/el. Acțiunile caritabile ale partenerei/ului tău au un efect important asupra ta și invers. Gândeşte-te cât de mulți oameni ai putea ajuta dacă v-ați combina resursele!

Emoțiile te pot exalta acum, poate şi pentru că există un conflict între tine ca inovator și ideile celor care sunt provoacaţi de mentalitatea conservatoare. Perioada este bună pentru găsirea unui nou loc de muncă sau pentru crearea unor contacte importante care să îţi susțină afacerea. Cu cât poţi combina mai mult considerațiile practice cu acțiunile clar definite, cu atât vei avea mai mult succes. Ai putea fi foarte ocupat. Fii pregătit să lucrezi totuşi, cu intermitenţe.

Foarte activă Casa iubirii, a copiilor, a distracţiei dar mai ales a creativităţii. S-ar putea să fii vizitat de cineva din trecut și această persoană ar putea avea informații financiare importante care să le împărtășească cu tine. Activitatea din Casa muncii îţi dă multă energie pentru a-ţi îndeplini sarcinile și chiar pentru a-ţi schimba locul de muncă, dacă vrei. Foloseşte orice ban câștigat pentru a-ţi achita datoriile existente.

Gânduri, idei, sentimente și modalități habituale neaşteptate pot contribui la sănătatea ta. Încearcă să te eliberezi de orice îţi provoacă chin și durere. Poţi face orice în acest sens și o parte din aceste lucruri va aduce vindecare și mai multă energie. Dacă ai o problemă cu o anumită persoană, iart-o. Și asta te va vindeca în multe feluri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top